Вики от "Ергенът": Баба ми и дядо ми са в Украйна, крият се в мазето! Положението е много страшно

Вики от "Ергенът": Баба ми и дядо ми са в Украйна, крият се в мазето! Положението е много страшно

20-годишната Викстория Тасева не получи роза от "Ергенът" Виктор Стоянов и е поредната напуснала рейтинговото шоу. Родена е в София, но във вените й тече украинска кръв. И призна пред наш репортер, че има роднини в Украйна, а положението по време на война е много страшно. 

Вики говори открито пред БЛИЦ за участието си в "Ергенът" и защо е била психически разклатена, за роднините си в Украйна и положението там, както и за новия си приятел, който срещнала след шоуто. 

 

- Вики, с какви впечатления си от „Ергенът” Виктор и виждаш ли себе си като жената до него?

- Честно казано, не виждам себе си като жената до него. Имаме много голяма разлика във възрастта и различни интереси. Виктор е добър човек, това определено на всички ни направи впечатление.

- Да разбирам ли, че никога досега не си имала гадже с толкова голяма разлика във възрастта?

- Имала съм по-големи от мен гаджета, но не чак с толкова голяма разлика, каква е нашата с Виктор.

- Какъв трябва да е мъжът, който може да спечели сърцето ти?

- Лоялен на първо място! Разбира се, гледам и външният вид. Задължително е да се държи добре с мен. След края на формата намерих такъв човек. Преди „Ергенът” сме излизали два пъти в една компания, но нещата между нас се получиха след предаването. Той е със седем години по-голям от мен. Не е много доволен от участието ми във формата, не си пада по такива предавания.

- Успя ли да се сприятелиш с някоя от другите участнички?

- В предаването гледах да нямам конфликт с нито една от тях. Бях си най-близка с Венета и след края на шоуто си поддържаме връзка. Чувам се още с Александра, Ева и Зори.

- Твоите баба и дядо живеят в Украйна. Как приемат войната и какво ти споделят от първа ръка?

- Не съм вярвала, че може да ги сполети такова нещо. Много е страшно! Непрекъснато се крият в мазето, има танкове по улиците. Понякога живеят без ток и вода! Пред банките стоят по цял ден на опашки за пенсиите си. Доста по-сложен е животът им. Постоянно се чуват бомбардировки.

- Не са успели да се измъкнат или...?

- Те са вече възрастни хора и не искат да мърдат от града си. Да се надяваме възможно по-скоро да свърши тази война. Никой не заслужава това нещо.

- Какво искаш да ти се случи в бъдеще? Какви цели имаш?

- Искам да се развия в областта, която изучавам в момента – web дизайн. Остават ми две години до завършване.

- Смяташ ли, че тази професия има реализация в България или ще търсиш такава в чужбина?

- Към момента искам да се развивам в България, не ми се живее в чужбина. Тази професия позволява да работя вкъщи, така че и чужда фирма да е, може пак да съм със седалище тук.

- А ще се възползваш ли от натрупаната слава до момента по някакъв начин?

- Не се занимавам с това нещо. Към момента нямам такова желание. Трудно ми е дори да запиша някакво видео, не се чувствам себе си и не мога да го направя. Притеснителна съм.

- В „Ергенът” често те виждахме да плачеш. В реалния живот случва ли се?

- Аз съм по-емоционална и мога да се разплача за много неща. Но в реалния живот не се случва чак толкова често. В предаването бях психически нестабилна. Славата се оказа, че не е за мен./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

абе,

абе, 17.04.2022 16:03

Тази си изкара един пионерски лагер за два месеца като храстче.И само украйнска кръв ли тече във вените и?Баща и не е ли българин.

Дааа

Дааа 18.04.2022 12:05

През цялото време гледаше като опулена овца...много неприятна с конска глава

КОКО

КОКО 19.04.2022 7:04

Учила била web дизайн!!! В Перник има един бай Гошо,Той е хлебар.Тоест Уеб (хляб )-Дизайнер. Да иде да си изкара стажа при него.Може и да я Дефлорира отново. Курвите са едно от най лошото нещо на света.Още повече Украинка... Тези си го слагат навсякъде без ох и ах. Тая само за това става

1922516

1922516 19.04.2022 7:09

Той е по голям от нея със 5 години..бил стар? Сега е с един мухъл по голям от нея с 8 и бил тамЪн:))) Курва!

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 25.04.2022 10:36

ТОЯ КОН КАКВО НИ ЗАНИМАВА С КУРВЕНСКАТА СИ ОСОБА. ДА ХОДИ ДА ЛАПА БАХУРИ И ДА СЕ ПЛЮЩИ ТОВА ГО МОЖЕ