Теди Кацарова след "Маскираният певец": Получих клаустрофобия, панирах се при поставянето на маската

Теди Кацарова след "Маскираният певец": Получих клаустрофобия, панирах се при поставянето на маската

Оказа се, че именно усмихнатата Теди Кацарова се криеше зад страшния костюм на Палячи в "Маскираният певец". Гласовитата певица успя да направи един позитивен образ от тази плашеща на пръв поглед маска. И успя да заблуди зрители и панелисти. На последния лайф единствено Азис и Яна Маринова предположиха, че тя се е скрила зад този образ. За съжаление, най-вече на децата, които обикнаха Палячи, Теди свали маската си и напусна шоуто. Ето какво сподели пред наш репортер: 

 

- Теди, доста впечатляващо участие в "Маскираният певец" направи и умело успя да заблудиш зрителите, но част от панела те хвана... 

- Благодаря. Да, трудно беше да контролирам гласа си, но избрах песните да са в ниския ми регистър и да изляза тотално от светлината, в която хората са ме чували хората, но и да изградя странния, страшен, загадъчен и безполов Палячи. Много ме беше яд, че не можах да продължа напред. Шоуто за мен беше от най-силните изживявания тази година. 

- Какви лъжи се наложи да изречеш пред приятелите ти за прикритие? 

- Какво ли не - от пътувания, стомашни разстройства и стигнем  до проблеми в студиото и работата. Уви, ужасно се оплитах и понякога просто игнорирах обажданията, за да не се налага да се обяснявам.

- А майка ти Силвия Кацарова в кой момент научи?

- Още в началото се наложи се наложи да й призная, поради съвместни участия...В тази криза кой е луд да отказва работа, а аз трябваше да го правя, защото по това време бях ангажирана с предаването.

- Всички участници споделят, че е много тежко да седят под тези костюми...

- Изключително трудно и тежко беше, но съм благодарна на целия екип и всички, с които общувах, за силата и подкрепата. Нямаше да се справя без тях, защото още първият ден се панирах при поставяне на маската.

Независимо от това с голям хъс и желание пях на сцената на това велико шоу. А децата...те са най-голямото мерило за това дали си успял да изградиш образа на дадената маска. И досега получавам мили писма и картинки за Палячи от всички деца, за които тази страшна маска се превърна в любима.

Имах един много тежък момент в предаването, в който бях на ръба да си сваля маската си. По време на втория лайф, докато изпълнявах песента на Кейти Пери, от маската се откъсна парче дунапрен, което глътнах. Заклещи се в гърлото ми. Помислих, че умирам… Добре, че успях да го преглътна и да издържа да не сваля маската си

 

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

- Наистина ли имаш страх от клоуни?

Не са клоуни, а страх от факта, че не можех да дишам. Клаустрофобия от факта, че цялата ми глава беше плътно покрита и отворите й за очи и за уста бяха много малки.

- Една от уликите беше каишката на твоето куче, което след години вярна дружба тази година си е отишло от този свят, нали?

- За съжаление тази година беше много тежка за мен и загубих много любими същества!

- По-рано ти загуби и един от най-близките си приятели - Емо Дилчев... 

- Да...нямам думи, с които да опиша какво е да се будиш и да не можеш да се обадиш на най-добрия си приятел. Много е тежко.

- Няма как да не те подхвана и на тема коронавирус. Страхуваш ли се и имаш ли приятели, които пипнаха този китайски вирус... 

- Засега не ме е страх и се старая да давам на всички положителна енергия и дано премине всичко по-скоро!

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

Белю спермата

Белю спермата 10.11.2020 17:16

Тая такова, ще е я таковам цялата със течност, ама не за чистачки таковата, а семеменна, таковата!

До Белю

До Белю 10.11.2020 20:25

Простак си ти, най вероятно ;италианец; завърнал се от гурбет. Аман от вас бе гниди