Теди Александрова пред БЛИЦ TV: Смъртта на Денис Теофиков е като филм на ужасите

Теди Александрова пред БЛИЦ TV: Смъртта на Денис Теофиков е като филм на ужасите

Певицата Теди Алексадрова разголи душата си пред Красимир Красимиров в подкаста "Не съм такъв човек". Тя дава изключително рядко интервюта и не обича да говори за личния си живот, но сега прави изключение и разкрива своята истинска същност. 

Певицата си спомня за първата среща с покойния си колега Денис Теофиков и какъв съвет му е дала. Тя не може да приема факта, че той сам е сложил край на живота си. И категорично защити Десита, която преди няколко дни представи неизлъчен дует с него. Теди се върна назад в годините, когато при нелеп инцидент и тя загуби любимия си и какво й е коствало да се събере и да продължи напред. 

 

Няма как разговорът да не стигне и до скандалната й раздяла с Емрах Стораро, която преди година и половина стана достояние на техните почитатели. Дали са се виждали след обидите и какви чувства таи тя към него - ще разберете като гледате целия подкаст. 

За първи път коментира и скандала с Диона и защо в последния момент се е отказала от дуета с нея. Споделя още за приятекствата и предателствата, за силата на Господ и как цели три пъти я е спасявал в тежки катастрофи на пътя.

Коментирай