Сюзън от "Игри на волята"  призна пред БЛИЦ от къде се познава с Вайс и гаджета ли са наистина

Сюзън от "Игри на волята" призна пред БЛИЦ от къде се познава с Вайс и гаджета ли са наистина

Сюзън напусна "Игри волята", което разцепи племето на "Жътварите" и скандалите при тях също се проявиха. Тя отпадна в дуел с Владислав, който е също от нейното племе. Изправиха се свои срещу свои и жълтият отбор загуби още един член и към момента са най-малобройното племе. 

Позитивната, усмихната и забавна Сюзън обича да предизвиква себе си, експериментирайки с нови неща. Треньорката по танци се гордее със себе си и с това, че никога не се отказва. Не понася да гледа някой да унижава по-слабите от него. Не може да живее без сладко, без близките си и без спорта. Сюзън даде ексклузивно интервю за читателите на БЛИЦ и без заобикалки отговори на всички неудобни въпроси и призна от къде се познават с Вайс и гаджета ли са наистина. 

 

- Сюзън, личеше си, че много искаше да продължиш в „Игри на волята”, дори се разплака при отпадането ти...

- Всички си мислят, че изпитвам яд, което не е така. Чувствах се тъжна, защото на другия ден няма да се събудя при моето племе, няма да отида на битка и да видя нови предизвикателства. Не успях да се сбогувам с всички. Да, разбира се, че исках да продължа напред, като всеки друг от участниците. Знаех си, че като се върна в истинския живот племето и арената ще ми липсват. 

- Имаше ли тайна коалиция между теб и Вайс? Как приемаш неговата агресия към Владислав, след твоето отпадане?

- Няма тайна коалиция. Както в реалния живот имаш по-близки хора, така и в предаването намираш такива, с които имате общи теми и т.н. Бях изключително  близка с Ивана, защото е искрен човек. Казва си всичко в очите и това ми харесва. На Вайс агресията я разбирам, защото сме приятели и той за момент се почувства, че остава сам. Когато загубиш близък човек в игрите, се чувстваш единствен и смяташ, че си по-слаб. Но той е силен играч и вярвам, че ще се справи, дори и аз да не съм там. Не го оправдавам, но под емоция каза неща, за които после се извини. 

- Нападна Влади и останалите, че са виновни за отпадането ти. А нали все пак това е играта - все някой трябваше да отпадне...? 

- Той имаше предвид друго. На номинациите Влади каза, че съм добър човек  и затова ме номинира. Вайс се беше изнервил, защото ме смяташе за силен играч, а дали другите го мислят също, не мога да го твърдя на 100%. В самите игри се прокрадваха различни мнения - веднъж бях силен играч, в следващия момент бях слаб. Постоянно си меняха мнението. Аз също смятам, че не заслужих тази номинация от Влади с тези доводи. Ако имаше истински доводи - да, нов  този случай... 

- Заговори се, че сте били гаджета извън формата?

- Не сме гаджета и не знам от къде тръгна това нещо и тази злоба на хората към нас. Не трябва да се говори, преди да се увериш дали това е истина. Не сме гаджета, не сме били и не сме в момента.  Имаме обща снимка отпреди предаването, която е от "Легиона", където бяхме попаднали в един отбор. И той не се ядоса от отпадането ми, защото съм му гадже, а защото съм му приятел. 

- В началото племето на „Жътварите” изглеждахте супер задружни и готини. Къде нещата се пропукаха и кой би посочила за виновник за разпадането на отборния дух в племето?

- Абсолютно всеки един от нас има вина. Всеки си е замълчал за нещо, което е трябвало да се каже и да се изговори. Комуникацията ни се обърка и оттам се пропукахме. Но не мисля, че се мразим и не се харесваме.  В процеса на играта просто забравихме да комуникираме правилно. 

- Сега, когато гледаш епизодите отвън, кой от участниците те нарани най-много с думи, които е казвал за теб по време на участието ти?

- Всички сме казвали по нещо грешно за някого. Не съм обидена на никого, защото това е игра и вътре хората сме влезли да играем. В истинския живот не бихме постъпили така, просто във формата ситуацията е по-различна. Има неща, които не съм очаквала да чуя, но и аз съм казвала неща, които със сигурност са изненадали другите. Много ги обичам, щастлива съм, че бяхме в едно племе и имам уважение към всеки един от тях. Ще се виждаме и след формата, надявам се да си останем близки и да си бъдем полезни. 

- Разкажи как се стигна до участието ти в клип на певицата Дуа Липа? Успя ли да се запознаеш с нея и какви са впечатленията ти от нея?

- Успях да стигна чрез кастинг и накрая нейният екип си избра 7 или 10 момичета. Докоснах се до нея и мога да кажа, че е един страхотен усмихнат човек. Не показва различно държание, въпреки че е световна звезда. Вторият ден на снимките бях единствената българка и бях в различна съблекалня, а нейните танцьори ме караха да ходя при тях. Дуа Липа ни хареса, защото сме дисциплинирани и професионалисти. 

- Какво цели си поставяш в бъдеще?

- Адски много цели! Искам с колегите да покажем, че в България трябва да се върне малко изкуството - било танци, рисуване, музика и т.н. трябва да ходим повече на театър, опера и т.н., защото напоследък започват да западат. Искам това изкуство да се развие.  В момента обучавам малки деца, които са много добри танцьори и не ми се иска да заминат за чужбина. Нека останат в България и покажат таланта си./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

Ох на бати

Ох на бати 21.10.2020 13:36

Щте те скъсам от кекс така ще танцуваш възсядайки ме че ще ме помниш цял живот

абе,

абе, 21.10.2020 17:58

Баш си бяха тримата коалиция иначе защо Вайс ще казва че докато той и Сюзан са в отбора няма да има друг капитан.Сюзан изхвърча от игрите от собствената си глупост.Ивана трябваше да е преди нея,но тя ги залъгваше с празни приказки и те и се вързаха.

Той

Той 21.10.2020 18:49

Мутреса

Фалшивата Сюзън

Фалшивата Сюзън 21.10.2020 20:51

Точно тя пък да говори колко са честни и искрени, с Вайс и Ивана си бяха коалиция. Дребни сметки имаха, но всички видяхме, колко глупаво е това момиче, пролича си на игрите.

стел

стел 22.10.2020 7:02

Ивана е хитра примадона ,слаб играч, маниполативна Да си ходи.

Тъпи играчи са

Тъпи играчи са 22.10.2020 10:31

двамата на снимката.Злобни,особено Вайс копае под дъното.Типично за талибанската му кръв.Отврат,ще отмъщава за Сузи като номинира Влади който ги заведе в резиденцията тази седмица и държа до последно торбите с пясък докато Вайс ги заведе на номинация-подло,жалко същество.

лъжат и двамата

лъжат и двамата 22.10.2020 14:10

Разбира се,че са гаджета.Иначе той нямаше така да се озлоби като тя изпадна от играта.Просто формата още се излъчва и нямат право да кажат истината.Ако тя си имаше приятел/както казва Вайс/щеше да го покаже като излезе.

Дайго Умехара

Дайго Умехара 22.10.2020 15:39

Хич не ме интересуват тия амеби. Минавам за да отбележа, че наречието "откъде" се пише слято. Но това е "Блиц", да не забравяме. Тук грамотността е лукс.

Неузнаваема

Неузнаваема 22.10.2020 17:49

Вайс е долен и подъл лицемер и лъжец. Коалицията на тримата -той Ивана и Сюзън я разбраха всички зрители, а те продължават да лъжат. Вайс дори заяви пред Ивана че ще нарани умишлено Влади , за да не може да продължи напред , за което Ивана дори се учуди и му каза / Я па ти какво говориш/

Малена Йотова

Малена Йотова 23.10.2020 0:08

Сюзън е грозновата, и никак умна. Влади е достоен играч и нека покаже на Ивана , че мястото й не е на игрите, а пред огледалото. Там да показва нарцизма и умствено късогледство.

силни но тъпи

силни но тъпи 23.10.2020 9:51

Иванка и двамата ги върти на пръста си.Затова Сузи е вън,а тя още в игрите.

уж спотист,но

уж спотист,но 23.10.2020 9:57

Вайсчо е отмъстително и злобно човечЕ.Изложи се много.Лесно податлив на манупулации от Ивана.След отпадането на Сузи тя се пробва и пред Джери и Любо,но не и се получи защото междуушието им не е празно като на Вайс.