Симона Загорова разкри как е казала на Глория, че е бременна и каква е била реакцията й БЛИЦ TV

Симона Загорова разкри как е казала на Глория, че е бременна и каква е била реакцията й БЛИЦ TV

Дъщерята на Глория - Симона Загорова, направи шокиращи разкрития за живота си в подкаста "Не съм такъв човек" с водещ Красимир Красимиров. 

Младата певица за първи път разголва душата си до такъв предел, че да не спести никакви подробности. Подробно разказва как е забременяла на втория месец от връзката си с Даниел, защо се е страхувала да каже на майка си и как е реагирала на тази новина. Мислила ли е за аборт и защо не се е стигнало дотам. 

"Имах сериозен приятел преди няколко години и не се е случило нищо. Не е било писано да се случи - дали тогава, дали с него... В един момент тръгваме с Даниел и аз на втория месец съм бременна. Това нещо го приемаш като божий знак, че сега е трябвало да стане. Плашлива съм от гледна точка на това да се маха дете, въпреки всичките ми притеснения. Щях да се чувствам виновна, с много голям грях", споделя Симона. 

"Че съм бременна най-много криех от баба ми Стефка. Тя научи последна, въпреки че ми е един от най-близките хора. Баба ми има малко старомодно мислене и щом имаш мъж и дете ще спреш да пееш. При мен няма как да стане, защото обичам страшно много това, което правя. Никога няма да спра да пея. Знаех, че като разбере и много ще се ядоса. Първият човек, на когото казах, беше майка ми. Страх, не страх, обадих й се", откровена е дъщерята на Глория. 

Симона не пропусна възможност да си поговори с водещия за младото гадже на майка си и защо е решила вече да не се съобразява с хората и какво ще си помислят за нея. Самата Загорова за първи път разкри, че има нов човек до себе си. Заговаря и за най-болезнената тема в живота си, а именно раздялата на родителите й. Със сълзи на очи си спомня през какъв тежък период е преминала и как се е мъчила дълго време да ги събере.

Позволи си за първи път да защити майка си от нападките на Тото и Кали. Видимо е афектирана от грозните думи, които се изрекоха по адрес на Глория, която е основателката на този жанр, от който към днешна дата се издържат доста изпълнители. /show.blitz.bg

Разговорът със Симона Загорова може да гледате във видеото: 

Коментирай