Ромина Тасевска: Наскоро се опитах да бъда сводница БЛИЦ TV

Ромина Тасевска: Наскоро се опитах да бъда сводница БЛИЦ TV

Тя е Мис България 2010 и съпруга на футболиста Дарко Тасевски. Тя е Ромина Андонова и за първи път гостува в подкста "Не съм такъв човек", където разкрива истинската си същност без преструвки и лицемерие. 

Красивата Ромина говори открито за отношенията си с колегите от "На кафе", където вече трети сезон се изявява като панелист, както и мнението й за Гала и защо никога няма да я свалят от ефир. 

 

Тя открито говори и за личния си живот, като за път път разкрива истината за плъзналия преди няколко месеца слух, че е бременна с четвърто дете. Не се срамува да признае, че е ревнива и не дава на съпруга си да се вижда с жени. 

Разговорът на водещия с Ромина минава през детската група "Бон-бон", от която е била част, през конкурса Мис България, запознанството с Дарко, животът в Тайланд, появата на трите им деца, завръщането в България и работата в предаването на Гала. 

За първи път я виждаме толкова откровена, а животът й е толкова пъстър и интересен, че гледането на епизода с нея е задължително./show.blitz.bg

Коментирай

Varka

Varka 09.11.2023 18:27

Хората вече могат да предотвратят или излекуват диабета само с едно лекарство. Подходящо за всеки и действа бързо, помогнете на себе си или на близките си това е лекарството: ----- https://goo.su/diabexin