Рапърът DIMOFF хвърли бомба пред БЛИЦ TV: Живял съм на нулата, без пари

Рапърът DIMOFF хвърли бомба пред БЛИЦ TV: Живял съм на нулата, без пари

Той е най-актуалната звезда на новото поколение. Има хиляди почитатели, но не по-малко хейтъри. Рапърът DIMOFF показва истинското си лице в подкаста "Не съм такъв човек", където се доближава максимално до почитателите си. 

Хитовият изпълнител няма притеснения да говори за личния си живот и през какви трудности е преминал, за да стигне дотук. Подробно обяснява за периода, в който се е изнесъл да живее напълно сам на 15 години и изкарвал прехраната си чрез продажба на наркотици. 

Случвало се е да бъде заловен от полицията, но е намерил начин да се измъкне, макар и след стабилен бой. Но от няколко месеца е зарязал всички забранени вещества, а причината е смъртта на любим човек то семейството му. Балоните с райски газ също са в миналото за него, след като е получил изтръпване на цялото тяло в следствие на употребата им. 

Безспорно най-интересното от разговора е темата за секса и в какви оргии е участвал. Не съветва хората да следват примера му, тъй като е пипнал доста болести покрай безразборните си сексуални контакти. Прави няколко шокиращи разкрития за интимния си живот, които ще ви остават без думи. 

Няма как да подминем темата и за колежката му Биляниш, с която май имат нещо повече от работни ангажименти. Е, той изплю камъчето и каза цялата истина, която вълнува почитателите му. Скача остро и на политиците, които се опитват да го очернят и да го забранят, да го заличат от музиката. 

Толкова противоречива личност досега в родния шоубизнес не сме имали и ще наблюдаваме с интерес в бъдеще как ще се разгърне образът на DIMOFF, който има желание да се прочуе още повече с участие във "Вип Брадър".

Целият епизод с DIMOFF: