Рап сензацията Диона: Фенките на гаджето ми не ме плашат

Рап сензацията Диона: Фенките на гаджето ми не ме плашат

Диона е единствената жена рапър в България. Преди няколко дни тя изненада предпразнично своите фенове с новия си хит „Всичко“. И този пък бившата брадърка е заложила на провокативна визия и клип, но текстът и мелодията драстично се различават от псоледните й предложения.

Видеото изпълнителката разделя на две части – провокативна, я която е откачена и разкрепостена, и нежна част, включваща визия почти без грим – само със спирала и гланц. Една от визиите й пък се доближава до стила на Ники Минаж. Диона никога не е крила, че я обожава и се стреми да й подражава.

Относно тематиката на песента красавицата обясни, че е доста лична за нея, въпреки че за нейно щастие в момента не преживява това, за което пее лирическата й героиня.

Наш репортер хвана Диона напът за поредно участие, но красивата рапърна намери време да отговори на въпросите ни. 

 

- Диона, наистина ли последната ти песен „Всичко“ е посветена на твоя приятел, а текстът описва любовта ви?

- Не напълно! Написах песента въз основа на това какво бих казала, ако се разделя с човека, който обичам. Така бих се изразила аз.

- Кога му я пусна за първи път и каква беше неговата реакция?

- Веднага след записите му я пуснах и много я хареса. Затова решихме да го включим във видеоклипа. Но не сме обсъждали текста и още по-малко да нищим дали е биографична или не.

- След участието ти във „ВИП Брадър“ имахте ли кратка раздяла, за каквато пишеха някои медии?

- Не, никога не сме се разделяли, камо ли пък заради „ВИП Брадър“. Към момента нямаме проблеми.

- Наскоро той грабна първото място на Международния конкурс Super Model Universe 2018, който се проведе във Филипините. Не те ли плаши тази негова слава, която е подчинена на външния вид…?

- Той и преди да спечели тази титла не е страдал от липса на внимание, така че фенките по никакъв начин не ме плашат. Много се радвам за него. За съжаление не успях да пътувам с него до Филипините.

- Каква равносметка би направила за отминаващата 2018 г. и какво очакваш да ти се случи през Новата година?

- Все още не съм седнала да си правя равносметка, но определено постигнах няколко цели, които си бях поставила. Като тегля чертата, накрая се събират повече плюсове. Това ми е достатъчно. През 2019 г. мечтая да направя колаборация с един изпълнител, на който много се възхищавам. Задвижила съм го като идея, но не мога да коментирам повече. На Нова година ще бъда в София с приятели. Няма да съм на участие, реших да прекарам празника с близките.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

Иванов

Иванов 31.12.2018 12:25

Каква певица е таз!!! Какви пет лева!!!