logo

Първо в БЛИЦ! Ненчо Балабанов с гореща изповед по време на карантина

Първо в БЛИЦ! Ненчо Балабанов с гореща изповед по време на карантина

Актьорът Ненчо Балабанов спазва стриктно социалната изолация и често прави онлайн концерти, с които да радва своите почитатели. Липсата му от сцената не се усеща осезаемо, тъй като всеки петък имаме изключителното удоволствие да го гледаме в сериала "All Inclusive". по Нова телевевизия. Наш репортер се свърза с обичания и вечно засмян актьор, за да разберем какви ги върши по време на карантина, да поговорим за сеиала и неговия герой, както и за "Като две капки вода" и неговите фаворити. 

 

- Ненчо, как ти понася извънредното положение и спазваш ли си всички наредби за социална изолация?

- Ами, радвам се и съм благодарен, че аз и близките ми хора сме здрави. Това е най- важното. Иначе, както всички останали българи, се чувствам странно и не е особено приятна тази ситуация за никой от нас.

Задавам си въпроси и започвам да откривам отговори. Няма нищо случайно на тази Земя. И смятам, че тази пандемия не е изключение. Искрено се надявам хората да са отделили достатъчно време за преоценка на приоритетите, за осъзнаване на ценностите си, и да излезем от всичко това по-добри, по- умни и по- човечни.

- Икономически на теб също ще се отрази. Много ангажименти ли ти пропаднаха заради карантината?

- Разбира се. Ще се отрази на всички ни, за съжаление. Моята професия е свързана с публиката и това неминуемо е доста неприятно, но се надявам много скоро всичко да се върне в нормален ритъм и да се срещнем с всички в залите на концерт-спектаклите ни. Очаквам с радост отново да се забавляваме заедно с публиката- и в залите и на частните събития, на които носихме много настроение и бяхме част от празниците на хората.

- Поне не отсъстваш от ефир, тъй като всеки петък те гледаме в комедийния серил "All inclusive". Доволен ли си снимачния процес и харесваш ли героя си във филма?

- Много съм доволен от всичко, което виждам като готов продукт. Усилията и настроението ни по време на снимачния процес са дали резултат. Благодаря от сърце и на продуцента Краси Ванков за доверието и на целия ни екип за уникалната им работа. Хората се влюбиха в Ол Инклузив и много се надявам да продължим историята с още много серии.

- Имате ли нещо общо с героя ти Христо?

- Разбира се, че да. Няма как да направиш добър образ и да нямаш нищо общо с него. Също като него и аз обичам да подхождам с чувство за хумор към живота, обичам да се шегувам и да се смея. Но може би това е всичко. Той е доста събирателен образ и се радвам, че много хора вече ми споделиха, че имат точно такива свои приятели. Разпознали са ги в него.

- В сериала изневеряваш не жена си, но тя събира сили да ти прости. Смяташ ли, че в реалния живот хората трябва да си дават втори шанс и да превъзмогнат собственото си его?

- Разбира се, че трябва. Когато любовта е истинска и силна, тя винаги би могла да победи. Случват се такива неща. Това е животът. Но ако човек успее да покаже чувствата си, да се извини подобаващо и да покаже, че това е било прецедент, разбира се, че трябва да можем да простим.

- Като гледам, май летния сезон ще го изкараме пред телевизора и морските пейзажи от сериала... Ти имаше ли планувана почивка през лятото?

- Планове е трудно да имаме към момента. Но първото нещо, което ще направя след края на пандемията, е да се “видим” с морето и плажа. Само да сме живи и здрави.

- Следиш ли новия сезон на "Като две капки вода" и имаш ли си фаворит?

- О, да. Следя го с огромен интерес. Както петък, така и понеделник за мен това е ритуал. Гледам много внимателно и се забавлявам от сърце. За мен “Като две капки вода” винаги ще има сантиментално значение след 2015-та и обожавам това предаване. И тази година участниците са супер интересни и талантливи. Имам фаворити, поне трима, но няма как да ви ги споделя, за да не влияя на шанса на всеки един от тях. Стискам им палци и нека шоуто да бъде винаги на 100 процента./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

Коментирай