Примата Мими Иванова има нова, голяма любов  ВИДЕО

Примата Мими Иванова има нова, голяма любов ВИДЕО

Случайна среща с примата на българската естрада Мими Иванова и съпруга й Развигор в Пловдив ни дава повод за кратко интервю. Пред камерата на БЛИЦ Мими сподели за новата си голяма любов-внучката Тайа Мей, която вече е на 10 месеца. Момиченцето е първородната рожба на единствената дъщеря на звездното семейство-Ина. 

По настояване на баба си Тайа се е родила в Бъгария, а Мими е била първата, която е поела в ръцете си бебето. Разказва за неописуемото си щастие и за любовта си към Тайа, която е гражданка на Германия, Ямайка и България. Мими споделя, че с удоволствие сменяла памперси на малката и е помагала на дъщеря си, докато са били в нашата страна. 

Сега мъничето ужасно много липсва на Мими, защото е далеч и ще се прибере чак през пролетта и лятото. Развигор, който вече е дядо на голям внук, също обожава Тайа, сподели още певицата. 

Иначе двамата вече са започнали с новия учебен сезон в школата, в която обучават талантливи деца. "Те ме зареждат с енергия, провокират ме да творя нови песни, правят ме щастлива и удовлетворена. Сега ще направим една нова, посветена на Коледа, в която ще поканя мои приятели, но този път народни изпълнители, да се включат заедно с децата", споделя Мими Иванова./show.blitz.bg
 

 

  

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

 

Коментирай