Победителят от "Биг Брадър" Wosh MC: Известността пречи на любовта

Победителят от "Биг Брадър" Wosh MC: Известността пречи на любовта

Джулиана Гани не би излязла с мен, пада си по други мъже

За трети пореден път формата "Биг Брадър" се печели от рапър. Последното издание с титлата "Любима звезда на България" се окичи Стефан Иванов, по-известен като Wosh MC. Синът на великия Иван Иванов показа уравновесено поведение, което някои от съквартирантите му сметнаха за проява на безхарактерност. Пред наш репортер той разкрива истинските си чувства към Джулиана Гани, безкомпромисното мнение на устатата журналистка Албена Вулева, подробности за приятелката му и защо известността пречи на любовта. 

 

- Честита победа в „Биг Брадър“. С какво си обясняваш високия зрителски вот за теб?

- Благодаря! Много е трудно човек да си обясни такова нещо, защото нямам наблюдения върху себе си как изглеждам отвън. Но съм благодарен, явно съм докоснал зрителите и в дадени ситуации са видели себе си в мен.

- В този сезон обаче ми беше по-тежко в сравнение с предишното ми участие. Какво се случи между вас с Джулиана Гани? Можем ли да говорим за любовни трепети?

- Категорично не! Тя ми беше приятел в Къщата, който ми помагаше да мина по-лесно през някакви мой вътрешни проблеми. Допада ми като човек.

- Въпреки всичко ти не й се обиди, когато ти каза, че никога не би излязла с мъж като теб…

- Не й се обидих, защото я разбирам. Такъв й е характерът и си пада по други мъже. Би било смешно да се обиждам на подобни неща.

- Албена Вулева те провъзгласи за безхарактерен, което те нарани. Какъв е твоя характер?

- Моят характер е такъв какъв е, но в никакъв случай не съм безхарактерен. Винаги съм имал позиция и съм я изразявал. Може би недостатъчно, че Албена Вулева да ме провъзгласи за характерен. Според мен пък тя е твърдоглав характер. (смее се)

- С кого от Къщата ще запазиш приятелски отношения?

- Ще се опитам с всички, включително и с Албена Вулева. Даже да ме чака в Истанбул, разбрали сме се там да се видим.

- В началото бе неуверен в отношенията с твоята приятелка, но като че ли тя те изненада, появявайки се в студиото при Ники Кънчев…

- Не сме се разбирали предварително тя да ме защитава. Даже си бяхме казали, че ще пазим отношенията ни далеч от хората и медиите. Някои медии вече ни ожениха, но няма нищо вярно. Не смятаме да се женим, а да си запазим приятелските отношения и да си бъдем близки.

- Смяташ ли, че публичността пречи на чистите любовни отношения?

- Така е, колкото и нелепо да звучи. Когато две души се обичат не би трябвало нищо да ги притеснява, но… Семейството е свещено и цялата тази публичност не влияе добре.

- Как се чувстваше ти като син на популярния Иван Иванов?

- Чувствал съм се винаги прекрасно, защото родителите ми са ме предразполагали по този начин. Никога не съм се чувствал зле в тяхната компания. Те се радват на голяма хорска любов.

- Какво ново подготвяш в музикално отношение?

- Подготвям много нови неща. Ще се концентрирам изцяло върху музиката. С моята група подготвям албум, който трябваше да излезе много отдавна. На Wosh MC също подготвям албум, за който съм се повлиял от Къщата. Ще бъде интересен и душевен албум. Не искам да се ангажирам с дати, но ще бъде факт още в началото на новата година.

- През 2019 г. какво искаш да ти се случи?

- Да бъда по-уравновесен и да си дам малко време за себе си. Много неща ми се насъбраха през 2018 г. Всеки ми казва, че сега е моят миг и трябва да хвана някаква вълна, която е модерна в момента. Но аз съм друг тип човек, не съм толкова амбициозно момче и тези вълни не са моите. Ще си хвана точно, която си поискам вълна. Нека оставим аз да преценя кога е моят момент.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

 

 

Коментирай

taka e

taka e 23.12.2018 13:10

1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93