logo

Новият Мистър София 2020 - футболист, поет и модел! СНИМКИ 18+

Новият Мистър София 2020 - футболист, поет и модел! СНИМКИ 18+

Васил Младенов е новият Мистър София 2020! 18-годишният атлетичен красавец грабна първото място в ожесточена конкуренция, а това, което направи на сцената с водещата Катрин Вачева, предизвика всеобщи вълнения в един от най-оборотните столични нощни клубове, който въпреки психозата от коронавируса, се пукаше по шефовете.

В откровен и доста любопитен откъм признания разговор пред "ШОУ" новият най-красив мъж на София, който е заливан често от неприлични предложения не само от жени, но и от мъже, признава детайли за живота си, за които едва ли бихте предположили.

 

- Васко, честита победа! Какви емоции бушуваха в теб по време на конкурса?

- Благодаря много. Емоцията беше неописуема за мен. Наистина нещо, което няма да забравя. Да спечелиш подобен тип конкурс е страхотно изживяване. Конкуренцията беше сериозна, но по-хубавото е, че с всички останали участници станахме приятели. Още ме държи емоцията и сигурно дълго ще е така.

Дами, ще се разгорещите! Ето кой стана Мистър София 2020 СНИМКИ 18+

- Как стигна до участие в Мистър София?

- Историята е доста интересна. Моят пр мениджър Георги Флоров ме записа без да знам на този конкурс и направо ме постави под свършен факт. Отидохме на пробни снимки и останалото го знаеш.

- По време на кръга на талантите ти предизвика всеобщото внимание, като връчи на водещата Катрин Вачева специално написана любовна поема. Означава ли това, че имаш чувства към нея?

- Да, написах любовна поема за Катрин Вачева, но се притеснявах много да я прочета пред толкова много хора. Не, не е свързана с такива чувства, просто обичам да пиша. За мнозина ще прозвучи навярно доста изненадващо, но е факт. Наскоро, когато гостувах в „На кафе”, казах на Гала, че съм й фен от малък и това предизвика нещо невъобразимо. Тръгнаха дори слухове, че съм влюбен в нея, което също не е вярно.

- С какво се занимаваш, защото предполагам, че титлата „Мистър София” няма да е определяща за развитието ти или греша?

- Основно с фитнес се занимавам, а също и с футбол. Юноша на ФК „Септември” съм, но успоредно с това работя и като фотомодел. Имам участия и в няколко музикални клипа, един от които на песен на Влади Ампов-Графа.

- И как се съчетават две толкова различни професионални направления, каквито са футбола и модния подиум? И кое надделява сега?

- Мисля, че в този момент това, което надделява като интерес в мен, със сигурност не е футбола. Той е по-скоро хоби. По-скоро виждам по-нататъшното си професионално развитие в сферата на моделството, киното и клиповете.

- Няма начин да не си получавал неприлични предложения?

- Получавал съм много (смее се). Не само от жени, но и от мъже.

- Имал ли си трудни моменти досега в живота?

- По-трудно определено ми е било, когато съм имал тежки контузии заради футбола. В тези моменти психиката се калява значително, а и се преосмислят доста неща. Минал съм и през доста лишения и глад, за да изглеждам по този начин, а и за да съм в пределна спортна форма. В момента водя подчертано здравословен начин на живот и се чувствам идеално.

- Не стана ясно само има ли си новият „Мистър София” приятелка?

- (смее се) има, да. Тя е популярно лице, но засега не желае да се афишира много, въпреки че и този момент неизбежно ще дойде./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА