Новата Мис България разкри защо я нападнаха след коронясването и какъв мъж си търси БЛИЦ TV

Новата Мис България разкри защо я нападнаха след коронясването и какъв мъж си търси БЛИЦ TV

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й бъде връчена короната. Тя е от смесен брак и във вените й тече украинска кръв. 

Красавицата със сини очи гостува в светския подкаст на БЛИЦ "Не съм такъв човек", където пред водещия Красимир Красимиров говори открито за хейта, на който стана обект след като спечели короната. "Всичко стана заради войната", категорична е тя. 

 

Кравец разказва за роднините си в Украйна и как понасят войната в Русия, както и сблъсквала ли се е тя досега с расистки подмятания и какви цели си е поставила като Мис България 2023г. Категорично заяви, че на този етап няма да се откаже и от танцувалната си кариера. 

Макар и малка, с Елизабет си говорим за любов, влюбване и какъв мъж си търси. Оказва се, че тя си има строги изисквания и не прави компромис с никого, което е разочаровало голяма част от мераклийки. /show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Хахаха

Хахаха 03.10.2023 15:15

Че е красива е факт,а че не е българка-също.Чуйте акцента й,чиста украинка от еврейски произход,каквито са много на територията на Окрайна...Подмяната е в действие.