Николета Лозанова след К-19: При мен беше тежко, получих задух и обмислях да вляза в болница

Николета Лозанова след К-19: При мен беше тежко, получих задух и обмислях да вляза в болница

Обявената за най-красива българка Николета Лозанова наскоро отпразнува своя рожден ден, а на 6 декември е именичка. Успешният модел премина през много труден период, след като и тя падна в капана на Ковид-19. Заболяването при нея е протекло изключително трудно, за което Николета разказва първо пред репортер на БЛИЦ. Вечно усмихнатата брюнетка е повече от откровена в своето емоционално интервю, в което говори за Ники Михайлов, за Валери Божинов, за своята козменична линия NL beauty и къде смята да посрещне предстоящите коледни и новогодишни празници.

 

- Наскоро бе рожденичка, но предвид ситуацията в страната остана без шумно парти. Как отбеляза празника и на този ден правиш ли си някаква равносметка?

- Аз не съм най-големият фен на шумните партита, затова не съжалявам, че не съм имала такова. Този рожден ден бе по-специален, освен заради обстановката и заради факта, че навърших 33 години. Всички ми казваха, че това е много специален момент, но едва когато той настъпи, наистина почувствах, че е така в действителност. Равносметката ще я запазя за себе си, важно е че хората, които обичам и ме обичат са до мен. Макар и вкъщи…

- Ще издадеш ли какви подаръци получи? А Ники с какво те изненада?

- Дори аз се изненадах колко много подаръци получих. Всъщност бяха много повече от минали години. Това ме изненада. Свикнала съм аз да правя подаръци, а не да получавам. Николай е много романтичен и започна с изненадите още в полунощ. Ще кажа само, че този път надмина себе си. В един момент се замислих, колко време е планирал всичко и колко хора са замесени и защо не съм го усетила. А тортата с „мишинки“ направо ме изуми. Много ме трогна. 

- Отбелязваш ли по някакъв специален начин своя имен ден? 

- Нямаме някакви специална традиция за Никулден. Събираме се с най-близките ни приятели, вечеряме и просто прекарваме една красива вечер, с много смях и разговори. Просто подаръците са по три, защото сме Николай, Никол и Николета. 

- Разкажи ми как протече при теб заболяването от Ковид-19 и разбра ли от къде си се заразила? Сега по-спокойна ли си, след като си в отбора на оздравелите? 

- Тук е моментът да кажа, че при мен коронавирусът протече много тежко. Бях 20 дни на антибиотик. Няколко пъти дори обмислях, дали не е по-добре да ме приемат в болница. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото, нямах сили да говоря с никой, получавах задух, дишах трудно…По всяка вероятност съм се заразила от Николай, но при него нещата се развиха доста леко. Колкото до това дали съм спокойна, че вече съм от отбора на оздравелите, не мисля че е така…Все още ме е страх да не се заразя повторно.

- Направи ми впечатление една твоя фраза, която сподели в Инстаграм - "Правех на силна, когато бях най-слаба". Нещо конкретно ли визираш? 

- Само най-близките ми хора знаят какво визирам с тази реплика. Мога да кажа едно – това е самата истина! Това са моментите, които са ме накарали да порасна, да преосмисля много неща в живота си. 

- Твоята козметична линия набира все по-голяма популярност, а изглежда и Валери Божинов е фен на червилата... Как ти хрумна да си направиш тази шега с него и да му изпратиш новия комплект червила? 

- Козметичната ми линия е нещо, в което съм вложила цялата си душа. Много години не бях готова за нея, но правилният момент дойде и с правилните партньори. Буквално късам нервите на екипа, защото не правя никакви компромиси. Изпробвам всички мостри и докато аз самата не съм доволна на 100% от продукта, той просто не вижда бял свят. Колкото да Валери, той има огромно чувство за хумор и много се смяхме с клипчето му с червилата. Всъщност сега се замислям, че трябва да го питам на коя ги е подарил.  И дано след NL beauty не почнат да го карат да рекламира от пиле мляко.

- Какви цели си поставяш в бъдеще?

- Вече си поставям една единствена цел, която е по-скоро молба към съдбата: Аз и семейството ми да бъдем здрави. Всичко друго си постигам сама. 

- Планове за Коледа и Нова година кроиш ли? 

- Имам планове и те са свързани с доста по-топлите от България места. Ако всичко е по-план ще гледате снимки. Какво друго да кажа, освен че се надявам 2021 да е по-добра./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

Рамбо

Рамбо 06.12.2020 15:54

А ми лапаиго по малко.

Валери Божинов

Валери Божинов 07.12.2020 11:06

Курво тъпа, да беше пукнала!

Ванко 96789234578854

Ванко 96789234578854 07.12.2020 17:36

Видяхме я как изглежда в действителност на папарашките снимки от погребението на дядото на Ники Михайлов. Топчесто и бузесто лице, къси бутчета с бричове и проскубана редичка косица. Няма нищо общо с тези картинки! Най-красивата ... хахаха

ива

ива 10.12.2020 15:36

спокойно мила и аз получавам задух като лапам по два цола и 40 санти "маркучи", само не гълтай докато си го лапанала целия че да не се и задавиш