logo

Миа-Михаела: Бони е строга, но справедлива майка

Миа-Михаела: Бони е строга, но справедлива майка

Най-накрая станахме свидетели на музикалния талант на щерката на Бони - Михаела, за който сме слушали от нея много пъти. Тийнейджърката ще се подвизава с артистичния псевдоним Миа, а за дебют избра да пее с майка си в дует. 

За часове песента "Чакали" се превърна в любим хит на меломаните, а положителните коментари за наследницата на Бони са все положителни и дори критиците на фолк вещаят голямо бъдеще на музикалната сцена. Наш репортер се срещна с Миа, за да научим от първо лице какви са намеренията й и докъде смята да продължи в тази сфера. 

- Майка ти винаги е споделяла, че имаш певчески талант, но чак сега се убеждаваме в нейните думи. Как реши да запишеш дует с Бони?

- Беше неочаквано. Песента за моя дебют трябваше да бъде различна. “Чакали” беше предвидена за дует между мама и друг изпълнител, но проявих желание да се включа, защото ми хареса самата песен. От отзивите на хората в мрежата разбирам, че не съм направила грешка. Всички ме питат дали ще се занимавам с попфолк или поп. Не смятам да се ограничавам, тъй като музикалните жанрове все повече се обединяват, а крайният резултат е впечатляващ и допада на хората. Така че, очаквайте неочакваното от мен в бъдеще. 

- Кой избра Миа за артистичен псевдоним?

- Псевдонимът Миа си го избрах сама. Това са 3 букви от моето име и в превод от испански и италиански език означава “моя”.

- Каква е Бони като майка и притесняваш ли се пред нея да разкриеш възможностите си?

- Мама е строга майка, както е редно. Грижовна и отдадена. Ако трябва да съм честна, понякога не приема това, че не е права в даден спор. (смее се) Истината е, че се притеснявам. Когато записвахме песента имах затруднения да се отпусна пред нея, но мисля че с времето ще свикна.

- Притеснява ли те факта, че ще те сравняват с нея?

- Не се притеснявам. Не мисля, че има база за сравнение. Мама с годините се е доказала като човек и изпълнител и се надявам и аз да мога да направя същото един ден.

- Как реагират съучениците ти на твоя първи проект? Усещаш ли завист?

- Съучениците ми се радват и ме подкрепят. От някои “приятели” усетих страшна завист, но това само показа колко наистина са такива. Истинският приятел се радва на успеха ти, подкрепя те. Ние сме млади, тепърва ни предстои на всички да катерим стълбицата на живота. Със завист не се постига нищо. Най-много за попречиш на твоя собствен успех да те споходи, занимавайки се с това да влагаш негативни чувства. 

- Парадирала ли си някога с това, че майка ти е Бони?

- Никога не съм парадирала с известността на мама. Това, че тя е известна, не прави и мен такава и не мисля че трябва да се злоупотребява с нейната известност. В моето обкръжение има деца и на други популярни личности, но това не ни прави по-различни от останалите деца, на които родителите не се показват по телевизора. 

- Смяташ ли да продължиш образованието си след 12 клас? Към какво би се насочила?

- Със сигурност ще продължа образованието си. Харесват ми правото, икономиката и мениджмънта. Имам още малко време да реша с какво ще продължа.

- Имаш ли любими изпълнители?

- Кристина Агилера ми е любима изпълнителка, възхищавам й се. От изпълнителите в попфолка уважавам всички колеги на мама, защото съм израснала сред тях. 

- Хубава си и предполагам имаш много ухажори. Дала ли си шанс на някого и споделяш ли си с майка ти такива любовни трепети?

- Споделям всичко на мама. Казвали са ми: “Щастието обича тишината”, затова ще запазя останалото за себе си.

- Кой е най-ценният съвет, който ти е дала досега?

- Получавам много съвети от мама. Всеки един е ценен и се вслушвам в думите ѝ. Като всяка майка, тя иска най-доброто за мен, не спира да ми говори колко е важно да продължа образованието си и да успея в живота. Разбира се, дава ми много съвети и за музиката, вслушвам се, защото е успява да извоюва името си и определено разбира от материята. 

- А за какво най-често се карате?

- Често с мама се караме за това, че понякога не си изпълнявам задълженията. Понякога не обръщам внимание на дома ни, както всички на моите години, и следват дрязги. Сърдя се за момент, но после осъзнавам, че иска да ме научи на отговорност и оценявам това./show.blitz.bg

 

Коментирай

Охнабатко

Охнабатко 02.10.2020 14:04

Ах малка тупалке така ще те боцна в тясното п..... че че няма да се сетиш за друг

ЛъвФока

ЛъвФока 02.10.2020 20:23

Малката ще я паса,а голямата ще трещя.