Мариана Маринова: Съжалявам за силикона в дупето си, търся начин да си махна джуките БЛИЦ TV

Мариана Маринова: Съжалявам за силикона в дупето си, търся начин да си махна джуките БЛИЦ TV

Наричат я "майката на силиконките", но тя е много повече от това. Мариана Маринова е гост в подкста "Не съм такъв човек", където разголва душата си и показва истинското си лице, каквото само най-близките й са виждали. 

Тя може да е организатор на конкурса "Мис силикон", но не толерира прекаляването с пластични операции. Пред водещия Красимир Красимиров изброява какви операции си е правила през годините и за кои от тях съжалява. 

Силиконката с голяма тъга призна, че най-големият й неуспех в живота е това, че не е успяла да създаде сплотено семейство и да живее с бащата на децата си. Но не се е отказала и продължава да търси правилния мъж, който ще я накара да се чувства специалната жена. 

Мариана разкри и защо е спряла да получава снимки на мъжки полови органи в социалните мрежи. Всичко е стопирала, след като започнала да качва нецензурните снимки на стори в Инстаграм и без малко да развали семейството на мъж, който иска да кръшка на жена си с известна силиконка.

През целия разговор Мариана Маринова е до болка откровена и показва едно друго свое лице, което никога досега не сме виждали. Боли я, че хората се интересуват само от външния й вид и колко операции има, а никой не пита за образованието й, както и колко езика знае. 

Разговорът с Мариана Маринова в подкаста "Не съм такъв човек" може да гледате във видеото:

 

 

 

Коментирай

баста

баста 28.06.2023 14:40

Никой не се интересува от тази грозновата и пошла женица.

Гост

Гост 28.06.2023 16:21

Щом си стигнал до там да се оправдаваш какъв не си, ько си закъсал. Само като я видиш, ти е ясно колко езика знае и колко добре ги знае, същото и за образованието. Търсела мъж, с две деца и на тия години е смешно.

джиджи

джиджи 01.07.2023 22:42

Марянка ти си една миризлива пръдня!!!

12345

12345 17.07.2023 12:42

Аз съм доктор и ще те оперирам безплатно. И джуките и задницата.