Мариан Вълев разкри пред БЛИЦ TV как Цвети Стоянова го умолявала да скочи от покрива

Мариан Вълев разкри пред БЛИЦ TV как Цвети Стоянова го умолявала да скочи от покрива

Мариан Вълев - Куката за първи път разкрива подробности за личния си живот в светския подкаст на БЛИЦ "Не съм такъв човек". Пред Красимир Красимиров той разкри защо не споменава никога сина си и какво е довело до раздялата с първата му жена. 

Звездата от "Под прикритие" не спести комплиментите си към гимнастичката Цвети Стоянова, която е една от главните героини в новия му филм "Чалга". Той поясни как се чувства тя, след като в една от сцените прави опит за самоубийство след скачане от покрив на висока сграда. Това ни връща назад във времето, когато в реалния живот й се случи същото нещо. 

Разговорът с Мариан Вълев минава през целия негов живот, като за първи път разкрива каква е истинската причина да започне да се занимава с актьорство. Противно на очаквания, това не е било призвание, а повод да се измъкне от казармата. 

За зрителите на БЛИЦ live той разказа и няколко любопитни истории от снимачната площадка на филмите, в които е участвал, на които много малко хора биоха издържали. Оказа се, че му върви все на студ и винаги след снимки е тежко болен и на легло поне две седмици./show.blitz.bg

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С МАРИАН ВЪЛЕВ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

Коментирай