logo

Лейди България 2019 Ивана Славова: Любовта е най-красивото чувство на света

Лейди България 2019 Ивана Славова: Любовта е най-красивото чувство на света

Нейното име е Ивана Славова. Тя е млада, красива, независима и преуспяла. Носител е на титлата „Lady Bulgaria 2019“ и е организатор и лицензиант на конкурса „Queen of Sofia“. Завършила е противодействие на тероризма и социална педагогика в София. Въпреки това Ивана не спира да се развива, да разширява кръгозора си и да надскача себе си. Под титлата се крие едно нормално момиче, което работи, спортува, мечтае и … обича.

- Здравей, Ива. Разкажи ни малко повече за себе си.

- Здравейте! Казвам се Ива, на 23 години съм и живея в град София. Заминавам се с организационна дейност и обожавам да пътувам.

- Как поддържаш външния си вид?

– Поддържам тялото си във фитнес залата, но определено не съм от най-редовните посетители. Предпочитам разходките сред природата. За останалата част от визията си се доверявам на професионалисти.

- Как реши да влезеш в светските среди? Как реши да участваш в конкурса „Lady Bulgaria“?

– Участвала съм в доста конкурси за красота, като “Lady Bulgaria” беше последният. Записах се за участие на шега, но в никакъв случай не съжалявам. Изявите ми в светските среди не започнаха с него, но определено се увеличиха.

- Какво ти донесе титлата „Lady Bulgaria 2019“?

– Титлата ми донесе само позитиви – нови запознанства с интересни личности и, разбира се, една красива корона. (Смее се)

- Кажи ни малко повече за бъдещите ти планове.

– Започнала съм няколко големи проекта в сферата. Не мога да издам повече, но обещавам да са интересни и на високо ниво.

- Имаш ли човек до себе си в момента? Ако имаш, той подкрепя ли те в нещата, с които се занимаваш?

- Имам човек до себе си, който се занимава със съвсем различен тип дейност, но винаги ме подкрепя, макар и да не одобрява някои от решенията ми.

- Разбрахме, че си лицензиант и организатор на конкурса „Queen of Sofia“. Лесно ли се организира един такъв конкурс?

- Точно така. Горд лицензиант на марката „Queen of Sofia“ съм, но определено не мога да нарека организацията “лесна”. Преминах през доста трудности, докато резултатът ми хареса. Партньорите ми в проекта много ми помагат и знам, че заедно ще се справим.

- Какво да очакваме от конкурса „Queen of Sofia“? Ще ни издадеш ли малко повече информация?

– От конкурса очаквайте най-доброто. Това събитие ще ви покаже едни красиви дами, които ще ви разкажат за себе си и със сигурност ще ви впечатлят! Останалите подробности ще видите сами.

- Какъв съвет би дала на по-младите, а и не само? Има доста хора на твоята възраст, които се занимават с безполезни, дори бихме казали лоши, неща.

– Съветвам всеки един човек да намери работа, която му доставя удоволстие. По този начин ще се чувства истински щастлив.

- Каква е твоята мечта и имаш ли някакво хоби?

– Мечтата ми е да пътувам, доколкото мога. Обичам да посещавам нови места и да изучавам различни култури. Също така искам да създам семейство, но всичко с времето си.

- Довърши изречението: „Любовта е …“.

– Любовта е … най-красивото чувство на света./show.blitz.bg

Коментирай