Кристиан Кирилов:  С Денислава искахме да осиновим дете от Африка БЛИЦ TV

Кристиан Кирилов: С Денислава искахме да осиновим дете от Африка БЛИЦ TV

Актьорът Кристиан Кирилов говори открито в подкаста "Не съм такъв човек" за скандалната си връзка с Денислава от "Игри на волята", която отправи сериозни обвинения срещу него. Той реши да каже цялата истина и да затвори устата на бившата си. 

"Ние бяхме месец и половина заедно, за каква връзка можем да говорим", категоричен е той и отхвърля думите й, че е възнамерявал да й предлага брак в края на сезона. "Аз още не се бях развел по онова време, как да й предложа на нея", признава мачото пред Красимир Красимиров. 

Кристиан реши да бъде до болка откровен за случилото се между него и звездата от "Игри на волята", като по всичко личи, че не е гледал на Дени като на нещо сериозно. Но не така стои въпросът за бившата му жена - фолк певицата Джулия, с която се разведоха наскоро. 

Той говори с голяма любов за бившата си и категорично заявява, че умира от яд, че я изпуснал от живота си. "Летвата от Джулия е вдигната много високо и не знам коя ще е тази, която ще я прескача", казва той. 

За първи път си позволява да каже какви проблеми има и защо се е наложило да ходи на психолог. Именно тези неща му пречат във връзките, но се опитва да се справи и да стане по-добра версия на себе си.

Целият разговор с Кристиан Кирилов може да гледате във видеото: 

 

Коментирай