Косата ще ви настръхне от тази взривяваща и много лична изповед на Яна Маринова БЛИЦ TV

Косата ще ви настръхне от тази взривяваща и много лична изповед на Яна Маринова БЛИЦ TV

Актрисата Яна Маринова е болезнено откровена в новия епизод на подкаста "Не съм такъв човек". Чаровната звезда говори за най-кошмарните си дни от своя живот, за които никога досега не е ставало на въпрос. 

Звездата от 'Игра на доверие" споделя шокиращи неща от своето трудно и изключително бедно детство, когато не е имала пари за нови обувки и е слагала картон на подметката на вече изтърканите маратонки. Тя разкри как е била подложена на подигравки от страна на връстници, което я е направило толкова силна към днешна дата. 

Яна говори открито за своята майка, която последните си години прекарва с много тежко психическо заболяване, от което Яна е потърпевша. Разказва и на каква опасна игра е играла със своята родителка и защо се чувства виновна за заболяване й. 

Съвсем естествено разговорът клони и към участието й в "Като две капки вода", където си признава, че не се справя добре и класирането, което й слага ан последно място, е съвсем адекватно. Не крие, че участва в шоуто за хонорар, който няма търпение да вложи в следващия си филм.

А за последния си проект "Игра на доверие" признава, че е продала колата си, за да го финансира. Но възвръщаемост от българско кино няма и тя е готова да залага всичко, което има, за да сбъдне следващата си мечта и да прави кино, което да се конкурира с американските продукции. 

Пълният разговор с Яна Маринова може да слушате и гледате в линка по-долу: 

Коментирай

абе,

абе, 12.05.2023 16:24

Яна не се усеща,че вече омръзна на хората с драмата си.

Ех Яна

Ех Яна 12.05.2023 16:31

Сама режисираш и си измисляш своя живот.....

Бате Гойко

Бате Гойко 12.05.2023 17:37

Егати "проектът",който струва колкото една бракма!

ьвь

ьвь 12.05.2023 21:00

А как е станала толкова хубава и стройна? Добре са я гледали.

в.роси

в.роси 13.05.2023 10:23

Защо не ни разкаже нещо за съблекалнята на ЦСКА.