logo

Христо Сираков проговори пред БЛИЦ за Васил Божков и уреждал ли го е с жени

Христо Сираков проговори пред БЛИЦ за Васил Божков и уреждал ли го е с жени

Името на бизнесмена Христо Сираков бе замесено в грозна схема с компаньонки, които е доставял лично на скандалния укриващ се в Дубай хазартен бос Васил Божков. Според плъзналата в някои медии информация, Сираков набавял хубави момичета на Черепа, дори делил с него вече бившата си приятелка Зара, позната ни от първия сезон на "Биг Брадър". 

Слуховете гласят още, че МВР разследва бизнесмена и като нищо ще го тикне в затвора. Наш репортер се срещна с Христо Сираков, за да разбере каква е връзката му с Васил Божков, разследван ли е за сводничество и още скандални разкрития от издателя на "Плейбой". 

 

- Г-н Сираков, забъркаха името Ви в пореден скандал. Плъзнаха слухове, че сте доставял компаньонки на Васил Божков? 

- Ако кажа, че нямам думи, ще бъде малко. Отвратителна история. Поне да имаше половин процент вярно в изнесената информация, а то е пълна лъжа. Не знам как ги мислят тези работи. Интересно ми е как им ги ражда акълът тези простотии. 

- Търсили ли са Ви от МВР с подобни обвинения?

- Никой не ме е търсил и няма как да ме търсят, защото няма нищо такова. 

 Васил Божков

- Познавате ли се с Васил Божков? 

- Виждал съм го три пъти в заведения измежду 1000 човека. Като известни личности сме си викали "Здрасти", но никога не съм говорил с него. Нямам му телефонния номер. Не познавам никой от обкръжението му дори. 

Разбирам, че неговото име в момента е доста актуално, но не може така да се петни моето име. Имам си бизнес, хората ме познават като сериозен човек. С кой акъл, аз, със сериозен бизнес и декларирани доходи, ще се занимавам с някакви дребни пари и ще рискувам живота, кариерата и бизнеса си? Това е клевета, отвратителна информация. 

- Според плъзналата в медиите информация, в "схемата" участвала и бившата ви приятелка Зара. Дори се разказва как е имала вземане-даване с Божков, докато сте били заедно и Вие сте я хванал на една от почивките Ви в Италия? 

- Стига бе, хора! Направо ще полудея! Зара ми беше гадже! За какви компаньонки става въпрос?! Да дам моето гадже на Черепа, така ли?! Глупости! Ние сме ходили на много почивки, което е нормално! Никъде не съм ги хващал, пълни глупости са това! 

- На кой му е удобно да замесва името Ви в подобни грозни скандали?

- Имам си отделен бизнес, който е свързан с издаването на сп. "Плейбой". Винаги съм заобиколен от красиви жени, повечето пъти по работа. Логично е от там да има някакви слухове. Сметнали са, че така навързана тази история, би имала интерес. Иначе не знам кой би ми вдигнал така мерника... Не съм огромен бизнесмен, че да се преплитат нечии интереси, а просто някои журналисти се чудят какво да напишат и са измислили това, докато още не са се били разсънили. 

 Христо Сираков и екс-пполовинката му Зара 


- Има ли сериозна жена до Вас в момента или ще избирате от предстоящия конкурс "Мис плеймейт"? 

-  Аз съм човек, който избира жените си от живота, а не от "Мис Плеймейт" или някакъв друг конкурс. Към момента няма такава жена. Станал съм прекалено взискателен с възрастта и трудно мога да намеря хилядите качества, които харесвам, в една жена. Поради тази причина съм сам. 

- Много хора не могат да разберат какво значи точно този конкурс. Може ли да обясните какви момичета се търсят и какъв е смисълът на конкурса?

- Смисълът на конкурса е като на всички други - състезание за красота и сексапил. Който иска да се състезава, се явява на него. "Мис Плеймейт" е по-особен конкурс, защото не се състои в едно събитие от няколко часа.

Ние издаваме списание, където са поместени интервюта с момичетата и те имат шанса да покажат какво представляват. Правим им специална фотосесия, след което ги представяме пред публика в някое реномирано заведение и т.н. Това е доста ангажиращ конкурс. На 24 юли ще представим новите момичета. 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

а бе,

а бе, 08.07.2020 14:40

"Мис ПлейЛейка" си е баш конкурсчЕ за ГМО проститутки.Само едноклетъчни се явяват на такива измишльотини за играчки на богати чичаци.

ПОРА

ПОРА 08.07.2020 15:06

ЗАЩО ЛИ НЯМА ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ???ОТГОВОР:ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ИЗГЪРМЯЛ ДЖЕПАНЕТО.

Аз да пиша

Аз да пиша 08.07.2020 15:30

Я си кажи как искра фидосова и дебелан пеевски как правят секс

fdfdr

fdfdr 08.07.2020 15:40

А може би не е претенциозен, а го е обхванало чувство за мекота?

Надя

Надя 08.07.2020 16:14

Как делеше с Черепа Зара този само, тя нямаше нищо против, и не само с него..

Гост@

Гост@ 08.07.2020 18:00

Христо Сираков е сводник...

Хайде бе

Хайде бе 08.07.2020 19:10

Бит и е... признават ли си ?

Фифи

Фифи 08.07.2020 21:15

Боже прибери си версиите. На Христо му се лежи Зара я сърби как да стане .?

Татко

Татко 09.07.2020 1:00

АБЕ ТОЯ ПЕДОФИЛ НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ ДОСТОЕН БАЩА ДА ГО ИЗКОРМИ!!!???

Татко

Татко 09.07.2020 1:02

АБЕ ТОЯ ПЕДОФИЛ НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ ДОСТОЕН БАЩА ДА ГО ИЗКОРМИ!!!???

Silvia

Silvia 09.07.2020 1:28

Този мъж Христо Сираков е стар и грозен ! Но подозирам, че е богат !

Ох света вода ненапита той

Ох света вода ненапита той 09.07.2020 6:10

Този си е баш сутеньор така че 'простотиите' че доставя компаньонки на богаташи са доста логични и най вероятно верни. Коя бъдеща силикон проститутка ще тръгне с този дядка за прекрасния му облик, айде моля ви се стига приказки от Хиляда и Една Нощ.

Ко каза ко

Ко каза ко 09.07.2020 17:03

На този отдавна не му се вдига самолета....дори и виагра,само ги мачка и лиже.

Прочетох, като известни личности

Прочетох, като известни личности 10.07.2020 7:43

и спрях да чета. Къде сте известни бе, боклуци? Във фирмата, която ви събира по контейнерите? Мръсни, долни, крадци! Нека Бог ви плати, както той си знае!

Ivan Ivanov

Ivan Ivanov 22.09.2020 16:49

Крачун педала пак се изгаври със собствената си тъпота...