Ива Атанасова: Не е лесно да събереш на едно място Гала, Ники Кънчев, Криско и Алисия

Ива Атанасова: Не е лесно да събереш на едно място Гала, Ники Кънчев, Криско и Алисия

Ива Атанасова е организатор на наградите Lifestyle Awards, които се проведоха за трета поредна година. Този път на едно място е събраха звезди от различни прослойки на шоубизнеса - като се започне от тв звездите Гала и Ники Кънчев, и се стигне го Криско и Гери-Никол. За пътя към успеха, за работата с толкова различни звезди, за омразата и т.н. си говорим с Ива. 

- Иве, за трета поредна година събра хайлайфа на пищна церемония за годишни награди. Като организатор доволна ли си от крайния резултат? 

- Тази година наистина се получи различно .Дойдоха много любими мои хора както в музикалния бизнес така и в телевизията.Няма да те лъжа, не е лесно да събереш на едно място толкова хора от шоубизнеса. Всъщност обаче това е идеята на това събитие и с това се отличаваме от всички други.Още от първата година знаех, че няма церемония, на която да се съберат толкова разнообразни хора и затова го направих.

- Лесно ли се работи със звезди? Имат ли претенции и изисквания към теб?

- Със звезди не се работи лесно,въпреки че отстрани не иглежда така.Всеки има различни виждания, претенции, изградени характери.Само търпение не е достатъчно, за да работиш в шоубизнеса .Нужни са още много качества. Надявам се, че притежавам някои от тях и затова ми се доверяват.

- Тази година събра доста звезди на едно място - Гала, Ники Кънчев, Криско, Гери-Никол, Емилия... Лесно ли ги убеди да присъстват? 

- Ще те излъжа ако кажа, че с всички е лесно.Тези, които вече бяха присъствали на събитиео предишните години, ми имаха доверие,но някои за първи път идваха сега и убеждение беше необходимо.Гала не ходи почти никъде, Ники Кънчев също.Това са хора, на които благодаря. Не е лесно да убедиш и Криско, Скандау, Гери Никол...Особенно на награди,на които всеки се надява да спечели, но никога не е сигурен.


- Вярно ли е, че гримьорът Цецо Андреев не уважи събитието заради Валентин Кулагин, който бе награден с две статуетки?

- Цецо Андреев беше до късно на клип на една фолк певица.Лично го знам, защотото ходих до там да ме гримира за събитието. 

 - Всички се питаха къде е Емануела, с която работите заедно и ви свързва дългогодишно приятелство?

- Беше номинирана ,но не е длъжна да идва. .Всеки преценява сам за себе си дали иска да присъства.За мен е приятно, когато хората идват, но не мога да ги задължа, дори да са ми по-близки.

 


- Имаше ли номинация и награда, на която ти истински се зарадва и ти е най на сърце?

- За мен всички номинации са важни и съм щастлива, когато хората вземат награда и след това са радостни от това. Не виждам нищо лошо в това да има събития на това ниво, за разлика от доста хора, които не дойдоха, а са номинирани.Затова е трудно да се направят нови утвърдени събития в България.Някои звезди смятат за унизително да присъстват. Хубаво е да се оцени труда на всеки един артист /водещ и т.н.Дори само това,че си в номинация ознчава признание.Значи си наравно с другите в категорията.Просто при гласуването ,което продължава един месец за един е гласувано повече от другите . Има хора, които са над нещата и им благодаря ,че уважиха събитието.Догодина още по-добре.

- Предполагам си обект на злобни коментари непрекъснато, а вероятно се опитват да ти подливат и вода?

- Обект съм на всякакви коментари. Но  в България е трудно да наложиш нещо ново. Като успееш обаче всеки започва да се оглежда в твоето, да иска да те копира. Българите малко ни мързи да мислим нови неща. Предпочитаме идея наготово.Аз  не съм от тези .Имам и нови идеи, но за тях ще ти разкажа малко по нататък. Много е важно да си пръв в това, което правиш! Злобата няма как да я избегна, за съжаление.Да ти кажа, идва предимно от жени. И защо? Вместо да се подкрепяме, трябва да се мразим.Аз никой не мразя и не смятам за конкурент. Всички правим нещо, добри сме в нещо и се стремим към развитие.Нека всеки да си гледа живота и да спрем да се упрекваме, а да се подкрепяме./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

Елена

Елена 24.01.2019 13:41

тази пък коя е

Мария

Мария 24.01.2019 22:39

Една,която продава някакви безмислени награди.