Йорданка Христова разкри пред БЛИЦ TV карала ли се е със Силвия Кацарова и с кои колеги се обича

Йорданка Христова разкри пред БЛИЦ TV карала ли се е със Силвия Кацарова и с кои колеги се обича

Неостаряващата звезда на българската попмузика Йорданка Христова е родена на 10 септември 1943 г. в София. Любопитен факт около нейната фамилия е, че се пада братовчедка на футболния идол на всички времена Гунди. Пяла е на Айфеловата кула през 1974 г.

Тя бе част от турнето "Обич и песен", чийто финален концерт бе в зала 1 на НДК. Наш репортер я хвана зад кулисите, за да разберем как се чувства преди да се качи на голямата сцена. 

- Г-жо Христова, как се чувствате след концерта „Обич и песен“?

- Любима сцена! Вълнувам се както всеки път и ми е приятно, че виждам толкова много колеги, с които не съм се срещала отдавна. Вече ги няма тези фестивали, пролетни, Орфей и други. Ние много се обичаме и съм благодарна, че се събрахме тук, за да обменяме обич.

- Как всъщност се подхранва едно такова приятелство в музиката? Вие сте в една сфера, но сте и конкуренция.

- Не бих казала. Медиите много често злоупотребяват с това. Нашите поколения, така наречените естрадни динозаври, много се обичаме и ни е много приятно да бъдем заедно. И това пролича и на сцената.

- Дочух за „добронамерен“ скандал със Силвия Кацарова за закриването на концерта?

- Няма такова нещо, това е пак измишльотина. Въобще не сме се карали, напротив. Те всички искаха аз да съм последна, но аз не исках и оттам дойде спорът. Иначе няма никакъв скандал!/show.blitz.bg

Интервю на Красимир Красимиров 

Целият репортаж от концерта и видео интервютата на Роси Кирилова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Елвира Георгиева, Нелина, Теди Кацарова, Петю Буюклиева и Теди Кацарова може да гледате във видеото по-долу:

 

 

Коментирай

Зоя

Зоя 01.11.2022 7:43

Коя е горилата Кацарова,че да се мери с голямата Йорданка Христова???

Валентина

Валентина 01.11.2022 15:34

Каква хитра лисица е, Данчето! Нагаждач ка от класа!

Цун Кай Го

Цун Кай Го 02.11.2022 7:30

Валентинка да отиде до сиганката-туркиня та да може да и духне поне една доза Магнезий но къде...А дали ще се нагоди зависи къде ще получи дозата.......????