Гримьорът Цецо Андреев: Бях надушил, че идва краят на приятелството ни с Емануела

Гримьорът Цецо Андреев: Бях надушил, че идва краят на приятелството ни с Емануела

Хората завиждат на приятелството ми със Златка

 

Цецо Андреев е популярен като гримьорът на звездите. Сред изветсните му клиентки са почти всички актуални фолкпевици - Алисия, Преслава, Емилия, плеймейтката Златка Райкова, тв водещата Венета Райкова, актрисата Ралица Паскалева, тийнсензацията Гери-Никол и още много. Доскоро работеше успешно с певицата Емануела, но двамата сътвориха чудовищен скандал по време на участието си във "ВИП Брадър" и минаха в графа врагове. 

Ето какво сподели гримьорът пред наш репортер за отношенията си с фолкпевицата, защо тича по гъза на Златка и на коя изпълнителка ще бъде признателен до живот. 

- Сам призна, че да участваш в „Биг Брадър“ е сбъдната твоя мечта. Размина ли се очакваното с реалността?

- Въобще нищо не ме изненада, всичко се случи, така както си го представях. Скандалът с Емануела също беше очакван. Бях надушил накъде отиват нещата и знаех, че краят на нашето приятелство и съвместна работа е наближил. Просто не очаквах да се случи във формата.

- Показа ли истинската си същност вътре или имаше известни спирачки относно поведението си?

- Никакви спирачки не съм имал. Забравих за камерите още на третия ден.

- Загуби приятелството си с Емануела заради смешен скандал. Как се стигна до него, какво те провокира?

- Ядосаха ме някои нейни постъпки. Като страничен наблюдател видях как целенасочено провокира Златка, непрекъснато сватосваше Лош и Джулиана, след като казаха, че не искат да ги свързват по този начин. Това цялото нещо го наблюдавах до момента, в който не ме провокира и мен. Можех да кажа и още повече неща, но не беше уместно пред толкова камери в Къщата.

- Емануела твърди, че си се ядосал, че е посочила Николета Лозанова за по-красива от Златка Райкова…

- Няма такова нещо. Няколко човека я номинираха за изгонване, включително и аз. Тя не го очакваше от мен и оттогава се озлоби. Тя не можа да приеме, че я номинирам в играта, а не в живота. Тогава ми каза, че съм я бил номинирал, за да се подмазвам на Златка и Благо. А аз нямаше как да знам, че и те ще гласуват против нея. В Къщата е забранено обсъждането на номинации.

- Доста ревностно пазеше гърба на Златка и имаше хора, които те обявиха за нейно куче-пазач…

- Пожелавам на всички да имат приятелка като Златка, както и приятел като мен. Хората завиждат, защото през живота си не са виждали такова приятелство. Нормално е да си пазим гърма при положение, че сме най-добри приятели.

- Как се запознахте със Златка?

- Преди около 5 години се запознахме и от първия ден се надушихме. Оттогава сме неразделни.

- Знаеш ли защо Благо се отказа от предложението си за брак към нея и какво се случи с пръстена, който поиска от „Биг Брадър“?

- Бях много изненадан, че мисли да й предложи в Къщата. Още не съм гледал всички епизоди и нямам идея какво са излъчвали. Така и не остана време да обсъдим тази негова идея и в последствие какво се случи, че не й падна на колене.

- Работиш с много фолкпевици. Смяташ ли, че от солидарност към Емануела ще прекратят отношенията си с теб?

- Сами видяхте, че Преслава и Алисия дойдоха в студиото на „Биг Брадър“ да ме защитават. Хората знаят Емануела какво представлява и дори да не го показват в публичното пространство те са съгласни с мен.

- Наистина ли певиците ти споделят тайните си и изпортвал ли си ги някога?

- Споделят толкова, колкото е подходящо за салон. Не ми казват неща, които са на живот и смърт. Все пак в салона има много хора и всеки може да те чуе, дори някоя друга певица да подаде уше към разговора ни. Казват ми неща, които не ги бърка, че евентуално някой може да ги чуе и да ги разкаже на друго място. Но с Алисия сме изключително близки и си споделяме и по-съкровени тайни. Никой от нас обаче не тръби личните истории пред други хора.

- Освен Алисия имаш ли други приятелки сред популярните ти клиентки?

- Златка Райкова, Алисия и Преслава, макар с нея да не се виждаме толкова често, но мога да разчитам на нея за всичко. Сам не можах да повярвам, че тя е отишла в студиото на „Брадъра“ да ме защитава.

- Какво каза семейството ти за твоето участие в риалити формата?

- Подкрепят ме и са доволни от участието ми. Вътре най-много се притеснявах да не ги изложа по някакъв начин. Те живеят за мнението на хората, докато на мен не ми пука какво ще напишат и какъв ще ме изкарат.

- Би ли участвал и в друго риалити, например в „Като две капки вода“?

- Бих, бих… Да, бих участвал в „Като две капки вода“ и даже смятам, че това е моето място. По имитирането съм супер, пеенето също ми се отдава и просто ще ги разбия, ако ме поканят.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

 

 

Коментирай

Недоумяващ

Недоумяващ 28.12.2018 0:14

И този ли се мисли за голямата работа ?!?!

НИКИ

НИКИ 28.12.2018 6:44

1000 % ДЖЕНДЪР

ПРЕСЛАВ

ПРЕСЛАВ 29.12.2018 5:23

Я попитай Преслава защо не дойде първата седмица да те защитава и каква лъжа измисли във фирмата ,за да не дойде.Много си си повярвал и не си мисли,че хората незнаех и ти колко струваш и колко тенекии връзваш !!!

Бат Милко

Бат Милко 02.01.2019 10:55

Преместих го.

ali baba

ali baba 02.01.2019 18:54

bat Milko kak go premesti-ot liavo na diasno ili ot diasno na liavo,yto4niavai se.

Парамов

Парамов 03.01.2019 15:48

Долно, жалко педалче....

Коко

Коко 04.01.2019 9:12

Ей педал да ходиш да се лъзгаш за пари,а не да критикуваш хора заради който съществуваш.