Галин разкри за връзка с известна жена и извратените си чувства към Диона ВИДЕО

Галин разкри за връзка с известна жена и извратените си чувства към Диона ВИДЕО

Фолк звездата Галин направи шокираща изповед за живота си в подкаста "Не съм такъв човек". Той открито говори за най-интимните неща, които до този момент не е споделял никъде. 

Пред водещия чалга идолът споделя за голямо предателство в любовта, което му се е отразило изключително зле на психиката. Освен това се изпусна, че е бил във връзка с много популярна жена. 

Разговорът съвсем естествено се отнесе и към темата за пластичната и естетична медицина, като Галин си призна какви корекции по себе си има. Тази тема не е табу за него и не може да разбере колегите си, които крият интервенциите си, при положение, че на стари техни снимки се вижда как са изглеждали. 

Изпълнителят на "Дилема" за първи път признава, че е получил покана да бъде втория ерген в култовото риалити шоу "Ергенът". Оказа се, че е голям фен на шоуто, но обясни съображенията си, поради които е отхвърлил тази идея и покана. 

Галин е болезнено откровен и за колежката си Диона, която временно беше изпълнител от неговия музикален лейбъл. След скандал двамата се разделиха, а сега Галин разкрива истинската причина, като в основата са намесени много пари.

Пълният разговор с Галин може да гледате във видеото долу: 

 

 

 

Коментирай