Габи от "Ергенът" призна пред БЛИЦ:  Ще се женя през август

Габи от "Ергенът" призна пред БЛИЦ: Ще се женя през август

Габриела е на 28 години и е родом от Сливница. Занимава се с мода и работи като дизайнер в ателието на майка си, където шие бутикови дрехи по поръчка. Определя се за свободолюбива и същевременно всестранно развита личност – в гимназията е учила китайски, завършила е рекламен маркетинг, а в свободното си време танцува балет.

Владее три езика – китайски, хърватски и английски. Мечтата й е да стане генерален мениджър на международна компания. Габи откровено признава, че е меркантилна, и го поставя като главно изискване за всяка уважаваща себе си жена. Обича да си играе със силния пол, но не успя да пребори конкуренцията в "Ергенът" и е поредната, която си събра багажа и напусна шоуто. 

- Габи, защо реши да се запишеш за участие в „Ергенът”? Смяташ ли, че би срещнала истинската любов в риалити формат?

- Няколко пъти в моя живот съм имала истинска любов и много добре знам вкуса и мириса на нея. Записах се за участие в "Ергенът", защото по онова време бях скарана със сегашния ми годеник и целта ми беше да го изнервя. Аз да се забавлявам, а той да страда! 

- Като че ли не беше готова за целия хейт, който се изля по твой адрес...?

- Преди 5 години съм участвала в няколко онлайн риалити формати, които станаха популярни. Още тогава  съм усетила негативизма и простотията на българина, които изливаше върху мен. Тогава имаше и хубави коментари, докато сега няма никакви комплименти - само брутализми! Не ги чета дори! 

- Успя ли да се сприятелиш с някоя от останалите участнички и какво мислиш за подбора им?

- Кастингът е много професионално направен! Сериозно прочетени сме преди да ни изберат. С всички момичета си останахме в много добри отношения, дори с тези, с които се карахме в предаването. Научена съм, че във всеки трябва да намирам хубавото, а не само негативното и лошото. Всички сме много готини! 

- Допада ли ти Виктор като мъж? Кои са най-невероятните му черти, които откри по време на срещите си с него?

- Не е тайна, че чисто визуално Виктор не ми харесва. Не си падам по метросексуални мъже, предпочитам нещо по-българско и обикновено. Като човек е приятен, но такива мъже гледам като на приятели, а не като на половинка. 

- Имала ли си гадже, който е типичен мачо?

- Никога не съм имала приятел, който е изглеждал по този начин. Предпочитам аз да изпъквам визуално пред мъжа до мен. 

- Откровено заявяваш, че си меркантилна жена. Богат мъж ли си търсиш и това ли е най-важното?

- Винаги в моя живот съм работила, била съм самостоятелна и не съм била зависима от мъж. При мен парите не са на всяка цена. Но когато един мъж е влюбен - той ти дава всичко. 

- В такъв случай, би се хванала с мъж, който продава плод и зеленчук на пазара...?

- Не съм била никога с момче, което работи на заплата. Но късметът ми е такъв. Не съм го търсила, просто това привличам. 

- От сторита в Инстаграм разбрахме, че си се сгодила в Доминикана. Разкажи ни малко повече за предложението и самия годеник?

- Два пъти се сгодявам за един и същи мъж. Предложи ми на рождения ми ден, след което имахме скандал и аз си изхвърлих пръстена през прозореца на колата. След това отидохме на тази романтична почивка в Доминикана и той реше да ми предложи за втори път. С него се познаваме от една година, собственик е на погребална агенция. В началото бяхме приятели, но неочаквано се получиха нещата между нас и на третия месец от познанството ни ми предложи брак.  Мислили сме за сватба, през август ще бъде. 

- Той доволен ли е от участието ти в „Ергенът”?

- За разлика от мен, той не е бил в тези среди и не обича да бъде център на вниманието. Докато аз съм точно негова противоположност, затова толкова добре се разбираме. В началото беше изнервен, гледаше се в различни статии и ми казваше, че не е трябвало да ходя в предаването. Към днешна дата и двамата гледаме с насмешка на целия този хейт. 

- Как си представяш живота оттук нататък?

- Много добре съм си постлала, за да легна и да ми е удобно! (смее се) Мечтая си да правя това, което искам и когато искам. Винаги животът ми е бил така устроен и не смятам да променям нищо от това. Хората не трябва да бъдат роботи или роби на собственото си бъдеще. Каквото ти е писано, това ще стане./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

Коментирай

Знаеща

Знаеща 15.03.2022 12:57

Егати кухата лейка. Дано поне не е толкова злобна

Аха

Аха 15.03.2022 16:09

То е вярно, че само погребален агент може на се влюби в това чудо с патешко лице

Непричом

Непричом 16.03.2022 10:10

Моля не пускайте повече снимки на този олигофрен не мога да спя нощно време

Каролин

Каролин 16.03.2022 10:28

Господ да не дава никоя майка да не ражда такава грешка на природата.

Алито от София

Алито от София 16.03.2022 11:54

Много грозено нещо с голяма гага, но за сметка на това приятеля и е циганин, но пък доста заможен за това плашило, независимо че и тя е циганка, но нагла и грозна

Боян

Боян 17.03.2022 10:22

О тоя го пере тока.