logo

Енджи Касабие: Фалит? В момента стартирам нов мащабен бизнес в България!

Енджи Касабие: Фалит? В момента стартирам нов мащабен бизнес в България!

Тези дни в публичното пространство се появи информация, че Енджи Касабие е фалирала и напуска България, за да търси късмета си в Ливан. Потърсихме звездната диетоложка, за да разберем какво всъщност се случва с нея, а това, което тя ни разкри, е повече от неочаквано.

Разбира се, в тиражираните слухове няма нищо вярно, а съветите, които Енджи дава за това, което трябва да правим, за да се справи организма ни с влиянието на коронавируса, се оказаха повече от ценни.

 

- Енджи, в публичното пространство се появиха слухове, че си фалирала и със съпруга ти Рабих Ел Зейн напускате България в посока Ливан. Вярно ли е това?

- Това не само, че не е вярно, ами аз в момента стартирам нов и доста мащабен бизнес. Наехме помещение от 700 квадрата, в което ще има фитнес, кухня, сладкарница. Уелнес център за хора, които държат на здравето си. В него ще се провеждат и семинари, както и обучения. Ще готвим заедно и всичко ще е не само много вкусно, но и напълно здравословно.

Първа СНИМКА на бебето на Енджи Касабие

Тази информация сега ме озадачава, в нея няма абсолютно нищо вярно. Аз дори доскоро обикалях всички арабски държави, но вече съм си основно в България и искам да развия този бизнес тук. Мъжът ми скоро пътува до Ливан, за да види майка си и бизнеса ни там, където също имаме центрове, а също и хотел със спа и фитнес.

Четири месеца преди да родя Раян си дойдох в България и реших да остана, защото искам той да научи български, да порасне там, където съм пораснала и аз.

- Предполагам, че пандемията е променила доста и твоите планове и донякъде е намалила неизбежно динамиката...

- Няма как да е иначе, пандемията се отрази на всички ни. Късметлийка съм, че малко преди тя да се случи у нас, родих, а докато бях бременна работех и много хора не само у нас, но и по света, са свикнали да работим онлайн. Бизнесът ми не е насочен само към България, имам клиенти от много места по света. Идеята ми е да вкарам всичките тези чужденци тук, за да си харчат парите в България.

Енджи Касабие отдъхва в Сапарева баня СНИМКИ

За мен България е една от най-красивите държави и най-богатите, макар и не финансово, но ние сами сме си виновни за това. Иначе страната е богата на много качествени храни, билки, масла, тук са и едни от най-добрите щампи на пробиотик. И не е вярно, че излишните килограми са най-големия проблем. Проблемът идва от много по-дълбоко. Ние си мислим, че килограмите са ни проблем, но той е на друго място - начина на хранене като цяло, стреса, начина на живот.

- Всичко е свързано във верига, така е, а колко много хора залагат на скъпи процедури, за да се отърват от излишните килограми...

- Вярно е. Хубаво е, че всеки иска да изглежда по-добре и инвестира в това, само че, ако това, което е вътре в нас, не е добре, няма как да постигнем добри резултати, каквото и да правим. Организмът трябва да се прочиства редовно, да се прави детокс, за да се усвоява всичко правилно, иначе няма полза и от витамините, които приемаме.

Енджи Касабие ражда след два месеца!

- Много е актуална сега темата за ваксината против коронавирус. На какво мнение си за нея?

- Аз съм много против тази ваксина и изобщо не искам да си я слагам. Ние сме европейска, свободна държава и никой няма право да налага нещо подобно. Аз все още не разбирам какъв е самия вирус, освен, че е създаден от човек, а вирус, който е създаден от човек няма как да бъде предвидим от гледна точка на страничните си ефекти. Според мен всеки един човешки организъм е в състояние да се пребори, правил го е много пъти досега, така сме устроени като природа.

Лично аз преминах през коронавируса, заразих се, но нямах други симптоми освен загубата на обоняние. Но и аз много добре се грижа за себе си. Искам да посъветвам хората да спрат с витамините и всякакви хранителни добавки, ако не са си направили добър детокс, защото без него те няма как да им помогнат.

Ако, например, някой има възпалено черво, витамините няма как да му помогнат. Важно е човек да се храни правилно, да взима пробиотици. Когато храносмилането е правилно, всичко друго се абсорбира, както трябва./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

Коментирай

баста

баста 29.12.2020 11:15

Арабска мошеничка.

Китаристът

Китаристът 29.12.2020 12:25

тая е на семенна диета, така си поддържа кожата гладка.

денди х

денди х 29.12.2020 12:36

тарикати от всички страни добре дошли от нищото в нищото

Акъл нулев

Акъл нулев 02.01.2021 2:38

Ограниченият и интелект направо блесна по темата за К19. Не познавала вирусът но иначе "знае" че 1. бил направен от човек и 2. всеки може да го "пребори". Да вземе да обясни това на близо 2 милиона починали досега. Пожелавам и лично да го "пребори".