Емануела: Ходила съм на вечеря с Благой Георгиев

Емануела: Ходила съм на вечеря с Благой Георгиев

Където и да отиде, Емануела се превръща в център на вниманието и помита всичко след себе си. Точно това се случи по време на участието й в последното издание на „Биг брадър“. Тя отново вдигна Къщата във въздуха и основните събития се въртяха около нейната особа.

Емануела се скара жестоко с гримьора си Цецо Андреев, а враждата им прерасна в бойно поле. Човекът с четките изговори много обиди за певицата, които тя не може да преглътне и вече е преустановила работата си с него. Освен това имаше и спречквания с влюбените Златка Райкова и Благой Георгиев, където се промъкна слух, че в миналото Емануела е имала нещо общо с футболиста. Пред „ШОУ“ тя признава за една единствена среща с Благо, която обаче била работна. За всичко това си говорим открито с Емануела, както и за останалите съквартиранти, с които живя под един покрив цели три седмици.

- Емануела, голяма бомба хвърли с новината, че с Мартин сте пак заедно. До последно си мислех, че двамата сте скъсали…

- Ние наистина не бяхме заедно, но винаги сме били приятели. Изненадах се, когато го видях да влиза в Къщата. Никога не съм очаквала, че ще направи такова нещо за мен. Много е далеч от медиите, от публичния живот, никога не е искал да става популярен. Реши се на тази крачка, за да ме защити мен, пък и семейството си. Все пак се изговориха много глупости, включително, че съм го била развела. Това не е така!

- Не сте били заедно, но пък се държахте един с друг точно обратното?

- Ние сме много близки и няма как да се държим по друг начин. Говорим за 20-годишно приятелство!

- Изяснихте ли си отношенията навън и имате ли бъдеще заедно?

- Само времето може да покаже тези неща дали ще се запазят, или не. Дали сме заедно или не – на този етап не желая да коментирам.

- Бихте ли си простили с гримьора Цецо Андреев и отново да заработите заедно?

- Категорично не! Дори и да ми се извини, пак не бих работила с него. Той обиди жестоко целия бранш и във всеки един момент може да скочи отново и да казва неща, които не са така. Избълва много измислици за мен.

- Обидиха ли те квалификациите, които изговори в национален ефир. Нарече те селянка…

- Няма как да се обидя от подобни квалификации, при положение, че съм израснала в центъра на София.

- Наистина ли колежките ти те обвиняват в интригантство? По време на големи концерти карате ли се за реда, по който ще излизате на сцената?

- Редът, по който излизаме на сцената, не зависи от нас. Така че няма за какво да се караме помежду си. Цецо много се оплете в лъжите си. Първо заяви, че колежките ме обвиняват мен в интригантство, след което обърна палачинката и по време на последния лайф каза, че аз съм говорила за тях, че са такива. Сменя си версията всеки ден. Уважавам колежките си и то доста, както и те мен. Не съм чула някоя да говори зад гърба на друга. Ние оправяме проблемите си очи в очи, без да се обиждаме.

Доколкото знам всички колежки ме подкрепят за участието ми във „ВИП брадър“ и нито една не е искала да отиде в студиото в защита на Цецо. Аз също не бих отишла, защото сме в един бранш и на първо място трябва да си се защитаваме ние си.

- Смяташ ли, че този скандал ще се отрази негативно на кариерата му и колежките ти ще го изоставят?

- Всяка уважаваща себе си жена не би отишла при него.

- Ти намекна за негови зависимости, което той разбра като наркотици. Има ли проблем със забранените вещества?

- Не знам… Не говорех за него в случая, а че хората като цяло имаме някакви зависимости. Аз имам към цигарите, а той също. Не съм го виждала да се дрогира, а това какво се говори – той си знае…

- Със Златка също отношенията ви охладняха, макар да си рекламно лице на нейната колекция?

- Със Златка никога не съм била близка. Слагала съм една-две нейни рокли за участия, но не съм й чак рекламно лице.

Целият ми скандал с Цецо тръгна от това, че аз не споделих неговото мнение, че Златка е по-красива от Николета Лозанова. Не мисля, че изобщо трябва да определям коя е по-красива, без значение за кои жени става на въпрос. Не съм от този тип хора, които ще се набъркат в такъв род отношения. Той си беше пийнал и реши да се скара с нас, щом не споделяме мнението му. Тогава му казах, че започва да прилича на Мис Бони, за който говори кофти неща. Скочи срещу мен, че го сравнявам с него. А аз му казах, че се държи глупаво. Преди да влезем, моята стилистка изрично ме помоли да го пазя, защото като си пийнел започвал да псува певиците. И в един момент се убедих в това. Бях доста изненадана, защото до този момент никога не се е държал по този начин в мое присъствие.

- Искал е от теб да кажеш Николета или Златка е по-красива, така ли?

- Да, от там тръгна. Оттам със Златка са си говорили и може би се е почувствала пренебрегната, че не съм казала, че Николета е по-грозна от нея… Мен не ми пукаше изобщо за тяхното мнение и какво ще си кажат. 

- Разгневи я с твърдението, че е имала нещо общо с Валери Божинов. Смяташ ли, че и това се опита да прикрие, както по-късно излъга, че не помни да се е срещала с Борислав на Никита?

- Знам, че са ги писали по вестниците, но нямам идея дали наистина са имали отношения. Това си го знаят те. Това тръгна от пиесата, в която бяха вкарали името на Алисия. И тогава казах, че вероятно е заради Божинов. Тя обаче от страх някой нещо да не каже скочи и заяви, че не е имала нищо общо с Валери Божинов. Мен какво ме интересува тя с кого е имала общо?!

- Не смяташ ли, че с Благой преекспонират любовта си и тази прекалена ревност, която демонстрират, е само за пред камерите и чистене на предишен имидж?

- Не ме интересува изобщо! Не съм им обръщала внимание.

- Имала ли си отношения с Благо, каквито слухове тръгнаха?

- Не, никога не сме имали отношения. Преди време бяхме ходили на вечеря, аз исках да го снимам в мой клип. Но въобще не можем да говорим за флирт и още повече за някакви сексуални отношения.

- Каква съпоставка би направила между първото ти участие преди две години и сега? Кой сезон ти хареса повече и съответно с кои съквартиранти се чувстваше по-добре?

- С тези сега се чувствах по-добре! Даже ми стана мъчно, като си тръгнах. Най на сърце ми е Гъмов, Стойко Сакалиев, Жени Калканджиева и Уош. От предния сезон поддържам връзка с Миглена Ангелова, Борислав Комсийски и с Деси Цонева. Даже дойде да ми вземе интервю по време на снимките на последния ми клип „Направи така“ и решихме да я снимаме и нея. Тя е готина много, имаме топли чувства. Не се подминаваме, както се случва с останалите. Другите не ме интересуват въобще.

- Малкият ти син Митко знае ли къде е била мама и пускали ли са му телевизора да те гледа?

- Знае къде съм била, всичко знае. Пускали са му по малко. Баща му каза, че накрая вече много съм му липсвала и е искал да си идва при мен. Митко Динев се грижеше за детето през това време. Изгладихме отношенията си и се надявам в бъдеще да продължим все така и да бъдем добри родители за детето си.

- Не се ли умори от натоварения ти график с участия, които са основно през нощта?

- Изморена съм, но какво значение има дали ще работиш през нощта или през деня?! И в двата варианта е изморително. Всяка работа напряга и създава проблеми.

- Славата отегчава ли те?

- Не, харесва ми! Клюките са ми спешни и не се интересувам от тях. Дразня се на хората, които ми ги казват. Затова мразя да ходя и по фризьорски салони, защото там е пълно с клюки и искаш- не искаш научаваш всичко. Прибягвам до услугите им само когато ми се наложи. Напрягам се, когато попадна в такава клюкарска среда.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Коментирай

taka e

taka e 19.12.2018 12:53

Отслабни без никакви усилия с диетичния спрей !Намалява апетита и подтиска чувството на глад така помага да свалиш бързо илишните килограми ! Научи повече http://bit.ly/2DDbBNt

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 16:56

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php