Емануела: Ако пия бира като Риана, ще кажат, че съм селянка ВИДЕО

Емануела: Ако пия бира като Риана, ще кажат, че съм селянка ВИДЕО

Фолк звездата Емануела е гост на Красимир Красимиров в светския подкаст "Не съм такъв човек", където открехна завесата на личния си живот и разкри една неподозирана страна за себе си. 

Хитовата изпълнителка разказа как се е решила да се занимава с пеене и защо представителките на този жанр са набеждавани, че развращават младото поколение. Разговорът на нашия репортер с пайнерката минава през любовния й живот, прясната раздяла с последния й приятел, възпитанието на децата, пластичните операции, взаимоотношенията с колежките и се стигне до обмислянето й да емигрира далеч от България. 

"Всяко едно 18-годишно момиче иска за абитуриенсткия си бал от родителите да й подарят цици. Аз бях по-голяма като си сложих моите. Моят баща не ми ги подари за бала. Всяка жена иска да изглежда добре и когато някое момиче си сложи силикон се появяват коментари: "Ето, това е чалгията". Няма по какъв друг начин да оправдаят това, че не са успели да възпитат детето си по друг начин. Защо аз да съм виновен, като може друг да е виновен. Аз не съм сбъркала при възпитанието на децата си. Нека останалите родители не обвиняват фолкпевиците, че детето им иска да си сложи гърди. Това е вид оправдание", гневи се Емануела. 

"Оплюваме нашите певици, а в същото време отиват на концерт на Бионсе, която е по-пищна жена, сложила се в едно прилепнало боди и припадат колко секси е. Ако аз или някоя моя колежка излезе по този начин и е с 20 кг повече, ще кажат: "Тази е дебела, с целулит, грозна. Даже се въртеше един колаж на една моя снимка с шампанско и на Риана с бира. Понеже е Риана и сме чуждопоклоници я възхваляваме, а ако аз се появя някъде и пия бира ще кажат, че съм селянка и съм ударила дъното. Трябва първо да се научим да уважаваме нацията. Но не знам дали има такъв вариант да се случи въобще някога", коментира още изпълнителката на "Гледай ме на снимка". 

Целият разговор с Емануела може да гледате в линка по-долу: 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

абе,

абе, 26.01.2023 19:10

Селянурко чалгарска,децата са огледало на родителите си.Та и твоите така.Къде са Бионсе и Риана къде си ти пошла кръчмарска певачка.

Ivan

Ivan 15.02.2023 2:26

Че Рияна не е от най умните,не че ти си!А селянка не е определение за прост човек.Прости са тези,които използват думата селянка по този начин.