Джулиана Гани: Я-Я се разхождаше с огромен нож, страхувах се да не ме наръга

Джулиана Гани: Я-Я се разхождаше с огромен нож, страхувах се да не ме наръга

Станимир Гъмов обича да си пийва

Джулиана Гани зае почетното второ място на финала на "Биг Брадър". Надви я единствено рапъра Лош, който се оказа и най-близкият й приятел в Къщата. Пред наш репортер силиконката разказа за взаимоотношенията си със сина на Иван Иванов, как от врагове с Албена Вулева са станали първи дружки и от кой съквартирант се е страхува и заради него спяла с тиган под възглавницата. 

 


- Джулиана, съжаляваш ли, че не спечели „Биг Брадър“ и завърши на втора позиция?

- За нищо не съжалявам. Така или иначе аз съм любимката на публиката и това е най-важното. Никога не съм се борила за финал и нямах такава нагласа. Позитивните коментари на хората са ми предостатъчни.

- Като че ли Лош ти беше най-близък вътре и дори продуцентите се опитаха да прекарат любовна игра между вас…

- Лош ми беше най-близкият съквартирант, бързо свикнах с него. Всеки ден ми правеше салата, оправяше ми леглото и гледаше да ми угоди по всякакъв начин. Всяка жена има нужда от това! Много ми помогна на фона на всички останали характери в Къщата.

Чувствам го като брат и затова не ми правеше впечатление, когато ме целуне по ръката, бузата или така споменаваната целувка по врата. Това не ми е правело впечатление, защото не съм била с такава нагласа и не съм гледала на него като на мъж. Последната вечер ми каза, че ако не съм била аз нямало да изкара този сезон. Давала съм му подкрепа и емоция, била съм нещо специално за него. Както искате така го разбирайте… (смее се)

- Голяма изненада за всички ни е приятелството ти с Албена Вулева. В началото тръгнехте остро една към друга – какво се случи после?

- Никога не съм я харесвала и в началото ми беше най-големият враг в Къщата. Със скептицизъм подходих към нея, но по средата на шоуто тя започна да се променя. Не мога да кажа дали е точно промяна или съм извадила добрите й черни, но й „Брадъра“ го потвърди. За мен е голяма гордост, че успях да видя в нея черти като състрадателност, съпричастност… Тези черти са присъщи за мен, а не за нея, но успях да ги извадя на показ.

- Много се смяхме, когато започна да спиш с тиган под завивките заради страха си от Стоян Роянов – Я-Я…

- За мен този човек е чисто луд. Не може да си толкова добър актьор! Правеше всяка вечер ритуали, кълнеше, издаваше странни звуци и знаци, непрекъснато заплашваше. Погледът му е на луд човек. Това неговото не може да е игра.

Чак притеснения за живота си не съм имала, но с Албена и Цецо на няколко пъти казвахме на „Биг Брадър“ да засили мерките за сигурност. На моменти той се разхождаше с един огромен нож и не е изключено в лудостта си да наръга някого. Я-Я не харесваше предимно мен и Албена.

- Станимир Гъмов те обиди жестоко още първата вечер от престоя ви, но ти бързо преобърна представите му за теб и накрая те посочи като най-достойна за победител…

- Подходи малко остро под влияние на алкохола, тъй като той обича да си пийва. Като човек обаче не е лош и през този сезон много ни забавляваше. Караше ни да се чувстваме добре. В трудните моменти успяваше да намери изход и да изкара на всеки един от нас усмивката.

- Твоя приятел Илиян много ти липсваше и до последно се надяваше да го вкарат. Ядоса ли се, че мъжете на Никита и Емануела имаха тази привилегия, а твоя човек го игнорираха?

- По-скоро съм разочарована. Два дни стоях до прозореца на басейна като някакво кученце и вярвах, че ще вкарат и него. Представях си самото му влизане и как ще прекараме времето заедно. За съжаление това не стана и бях дълбоко разочарована.

- Каква съпоставка можеш да направиш с това участие и предния сезон, в който участваше? Кои ти останаха приятели оттогава и с кои ще продължиш да общуваш от новите съквартиранти?

- В този сезон съквартирантите не бяха така сърдечни и доброжелателни към всички, затова ще е по-оскъден списъкът ми с близки хора. Лош винаги ще ми остане скъп човек до сърцето, в Албена Вулева открих друг човек, може би и Гъмов – нямам против да го виждам и да посещавам негови постановки. Това са хората, с които ще продължа контакт. Стойко също много го харесвам, но чак да сме си близки – едва ли… Той си живее в Бургас, пък на няколко пъти е споделял, че приятелката му е много ревнива.

От миналия сезон Антон Стефанов ми е любим и мога да го причисля към семейството си, Дани Петканов и Алекс, близначките Алекс и Влади. Тогава сезонът беше наситен с повече положителни емоции, докато тук всички съквартиранти бяха саркастично настроени. Бях най-малкият съквартирант и отне време докато ме приемат в тяхната общност. Чак на третата седмица започнаха да ме одобряват.

- На финала видяхме, че се справяш отлично като певица. Замисляла ли си се за такава кариера?

- Досега никога не съм се замисляла, въпреки че имам музикално образование и претендирам, че разбирам от това. В този сезон на „Брадъра“ пропях, защото емоциите ми дойдоха в повече. Самата Анелия ме попита на финала дали не мисля да се занимавам с пеене, защото имам хубав глас. Като се върна от почивката си може да започна да мисля в тази посока. Ако Илиян (приятелят й -б.а.) спонсорира някой клип – защо не?! (смее се)

- Хващам те буквално на летището, където с Илиян чакате полета си за Филипините. Там ли ще бъдете по време на празниците?

- Много хора спекулират, че с хонорара от риалити формата съм платила почивката, но това не е така. Хонорарът все още не съм си го взела. Екскурзията е подарък от Илиян по случай излизането ми от шоуто. За първи път от много време се чувствам като жена, като по-слабата половинка, глезена и гледана. Ще бъдем на уникални места – Филипините, Буракай и не знам още къде, някои от местата са все още тайна за мен. Три седмици ще бъдем, връщаме се на 2 януари. Щастлива съм, че мисли за мен и по какъв начин да ме изненада. След финала беше събрал най-близките ми приятели от различни градове, с които вдигнахме голям купон в столично заведение. Това не се описва с думи. Дъхът ми спираше и няколко пъти излизах от заведението, сърцето ми биеше двойно и се чувствах най-щастливата жена на света!

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Коментирай

Видор

Видор 27.12.2018 23:51

Ебати и боклука !

Ххх

Ххх 28.12.2018 0:19

Парцал

Недоумяващ

Недоумяващ 28.12.2018 1:11

Още ли ни занимавате с тази ?!?!

Ганди

Ганди 28.12.2018 1:37

Тези двечките си боядисват заедно веждичките и си играят на приятелки.Явно не са пораснали, а и няма да пораснат

сръндак

сръндак 28.12.2018 2:52

А бе Брадъра свърши преди месец, вие сега публикувате новина от него. Толкова ли няма с какво да си запълните страниците? Джулиана е една празноглава куха тиква, а приятеля й е използвач като предишния. Освен глупави богати мъже има и глупави богати жени.

Bgif

Bgif 28.12.2018 4:36

Спи с тигана, за да му ползва дръжката в гъза си!!!

Много сте тъпи, ей!

Много сте тъпи, ей! 28.12.2018 13:01

"рапъра Лош"!!! Ха-ха-ха!

Нони

Нони 29.12.2018 3:15

Проста , пластмасова, инфантилна сиганетка.