Доника - племенницата на Галена: Имам щастието да мога да черпя опит от най-добрата

Доника - племенницата на Галена: Имам щастието да мога да черпя опит от най-добрата

Съвсем наскоро на музикалната сцена се появи ново име - Доника. Оказа се, че младото момиче има роднинска връзка с най-голямата звезда в попфолка, а именно с Галена. Младата амбиция е племенница на хитовата пайнерка и е решила да следва пътя на известната си леля. Разбира се, тя й подава ръка, като се включва в дебютния й проект "Куршум". С атрактивно участие влиза и най-актуалният мъжки глас в момента - Меди, което нареди песента до най-големите хитове в момента. 

Наш репортер реши да научи малко повече за дебютиращата певица, която разказа любопитни истории от живота на своята леля Галена и каквае тя извън светлините на прожекторите. 

 

- Доника, как реши да се занимаваш професионално с музика и доволна ли си от своя дебют с “Куршум”?

- Средата ми като дете беше изпълнена с музика. От малка започнах да пея и в мен постепенно се зароди мечтата да бъда на голяма сцена, да се изявявам пред публика. Така започнах все по-осезаемо да работя в посока сбъдването на тази мечта и днес съм щастлива, че началото е поставено. Знам, че съм си избрала един нелек професионален път, но съм готова да дам всичко от себе си и да постигна големи успехи.

Изключително доволна съм от приема на дебютната ми песен “Куршум”. Попфолк почитателите се отнесоха доста благосклонно към едно ново име, каквото съм аз. Благодаря на всички за обичта и положителната енергия, която ми демонстрират ежедневно!

- Притесняват ли те сравненията с твоята леля Галена?

- Сравненията ме притесняват дотолкова, доколкото са очаквания към мен. Галена е мерна единица за успех в попфолка и да те сравняват с такова величие е от една страна комплимент, но от друга огромна отговорност. Със сигурност това ще ме накара да се старая още повече и ще ми дава допълнителна мотивация докато вървя по своя път към големите успехи — тези, които тя е постигнала.

- През годините вероятно си попила доста от начина ѝ на работа и ще го приложиш в действие сега?

- Имам щастието да мога да черпя опит от най-добрата. Много я обичам, тя мен също, и съм ѝ безкрайно благодарна за насоките, уроците, съветите, за подкрепата, за всичко. Тя е невероятен професионалист и адски добра в това, което прави — нещо, което и аз искам да постигна за себе си, но искам да имам свой индивидуален почерк, искам хората да обикнат Доника. Защото Галена е една, досега никой не е успял да се доближи до нея, макар че много са опитвали.

- Каква е Галена извън сцената? Глези ли те?

- Извън сцената Галена е каквато и на сцената — ураган! Да бъдеш в присъствието на Галена е истинско удоволствие, тя е изключително добър човек, готова е на всичко за семейството и близките си, заразява всички с позитивизма си и се раздава на 100% във всичко, с което се захване. А дали ме глези — разбира се, все пак съм глезлата на леля (смее се).

- Получаваш ли критика от нея? За какво най-често?

- Да, за което съм много благодарна. Сега прохождам по пътеката, която тя е утъпкала. Тя е перфекционист и иска да предложа на публиката най-доброто, на което съм способна. Критиката ѝ винаги е градивна и най-често се отнася до начин на изпяване, поведение пред камера, поведение на сцена, общуване с публиката. Все неща, които ще ми помогнат да се усъвършенствам.

- Готова ли си да бъдеш център на вниманието и всяка твоя крачка да се следи изкъсо, а личният ти живот да бъде на показ?

 - Готова съм, това не ме притеснява въобще. Ние сме поколение, което малко или много живее в социалните мрежи, а те дават правото на всеки да има мнение за теб и живота ти. Свикнала съм с вниманието, предполагам ще се справя с това, поне засега. Ако ме питаш след 10 години, когато съм голяма звезда, може да искам всички да ме оставят на мира (смее се).

Ревнива ли си? Ако един ден мъжът до теб ти постави ултиматум да спреш да пееш, ако искаш да сте заедно?

- Не съм ревнива, но съм доста своенравна. На мъж не бих позволила да ми поставя ултиматуми, а и не бих била с мъж, който би бил толкова несигурен в себе си, че да иска да контролира живота и мечтите ми. Когато някой те обича истински, тогава би те подкрепил и би се радвал на желанието, с което се бориш да сбъдваш мечтите си. Това е любов... останалото са комплекси.

- За какво мечтаеш?

Мечтая да спечеля любовта на публиката, да постигна огромни музикални успехи, да оставя трайна следа в историята на българската музика. И моите близки да са винаги до мен и да ме подкрепят./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

Даа

Даа 26.10.2020 16:11

Ще стане известна певица тази Доника. Не знам как пее и дали е важно, но щом се е разкрачила така на снимката, значи ще успее. Като че.ли това е важно в наше време. Дано да пее хубаво

733

733 27.10.2020 18:59

едно пикантно клипче като на леля

Случаен

Случаен 28.10.2020 8:54

Оооооо ще те научат на всичко-бъди сигурна!Даже ще ги надминеш

Марина

Марина 28.10.2020 9:22

Следвай сърцето си, не толкова очакванията! Наследила си таланта на леля си, поздравления! Както и за страхотната песен"Куршум"! Смело напред и не позволявай никой да те убеждава в обратното! Бъди над омразата! Успех! :)

абе,

абе, 29.10.2020 2:03

Писна ми от тази циганска музика чалгата и от всички чалгаропитеци.