logo

DJ Дамян: Ваня реагира остро на новината за мое порно в интернет

DJ Дамян: Ваня реагира остро на новината за мое порно в интернет

DJ Дамян е сред най-популярните родни диджей и изпълнители. Хората го харесват, защото е позитивен и винаги умее да вдигне градуса на настроението. А по време на социалната изолация, когато нощните клубове бяха затворени, той направи истинска революция и стартира онлайн партита, които бяха единственото забавление за хората в това трудно време. 

Около Дамян винаги ври и кипи от скандали и наш репортер реши да го потърси, за да научи истината от първо лице. 

- Дамяне, как дойде идеята за последната ти песен "Португалия"? А защо точно тази страна?

- Исках да направя весела песен, с настроение. Идеята идва от композитора Боби Павлов, бързо я записах и крайният резултат е впечатляващ. А защо Португалия?! Това е идея на композитора и вероятно, защото е мелодично, връзва се идеално в песен. Няма нищо конкретно в спирането ни на тази страна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dj Damyan -official (@dj_damyan) on

- Обявиха те за българския MC Stojan - дразни ли те това?

- Няма лошо да те сравняват с други изпълнители. MC Stojan е добър изпълнител и е известен в няколко страни. Ако хората виждат някаква прилика и им харесва, това може само да ме ласкае. Той прави милиони гледания на клиповете си, аз тепърва започвам да разработвам своя youtube канал и се надявам след време и аз трупат такива гледания. 

- Наскоро твои приятели получиха интересно съобщение, в което им заявяваш, че има изтекло порно клипче с твое участие. Оказа се, че е шега на тв водещи, при които гостуваше. Как реагираха приятелите си, жената до теб?

- Моите приятели реагираха по различен начин. Повечето отговориха шеговито, но моята половинка Ваня реагира по-остро. Каза ми да си събирам багажа и повече да не се прибирам.

- А има ли шанс да се появи такъв клип?

- Ами... винаги има шанс да се появи нещо, което никой не очаква. Никой от нищо не е застрахован. 

- Как ти понесе на теб социалната изолация? Страхуваш ли се от COVID-19?

- Социалната изолация не беше приятна за никого. При мен се получи нещо хубаво - успях да направя така, че да се забавлявам с хората на тези онлайн партита, които стартирах първи и превърнах в истинска сензация. С колегата ми Явор не усетихме толкова силно тази изолация, но накрая започна да ни тежи, защото живият контакт с публиката е коренно различен от това, което правихме онлайн. Не е толкова лесно да забавляваш хората, когато си сам срещу един телефон. Тези три месеца за мен минаха със смесени чувства. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dj Damyan -official (@dj_damyan) on

- Наскоро се похвали, че дъщеря ти е била абитуриентка...

- Да, голямата ми дъщеря завърши и то с много хубав успех. Предвид ситуацията в България, абитуриентският й бал се отложи във времето, но успя да го отпразнува на 13 юли. изпратихме я подобаващо с хубава рокля, гримирана. Щастлив баща съм, сега чакаме да видим какво ще стане на кандидат-студентските изпити. Имам и по-малка дъщеря, така че след 3-4 години ще изпитам отново това щастие./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ