Денис Христофоров от "Откраднат живот": Допадна ми да съм гард на мафиота Иво Фотев!

Денис Христофоров от "Откраднат живот": Допадна ми да съм гард на мафиота Иво Фотев!

Българският Каванч Татлату влезе в "Откраднат живот" и въпреки че поне засега все още не е ставал център на внимание, успява да разпали много страстите в социалните мрежи. Денис Христофоров, който влиза в образа на гарда на мафиота Иво Фотев, определено е пленител на женските сърца. Потвържденията са очевидни!

Той е на 24 години и е завършил мастър клас по актьорско майсторство. Много скоро ще го видим и в други сериали, а и в тв реклами, които със сигурност ще възбудят още повече интереса към него. Преди това обаче, той дава най-откровеното си интервю, в което разкрива и какво точно се случва зад кадър в "Откраднат живот".

 

- Как се чувстваше по време на снимките на "Откраднат живот" и с какви впечатления си от останалите актьори?

- Началото за мен в този сериал е от Сезон 5! Беше точно преди три години. Първите думи които помня са: "ти ще бъдеш елегантна мутра, интелигентна, не се притеснявай". Това бяха думите на Силвия Васева. Разбира се, нямаше как да не се притесня, защото участвах за първи път в нещо подобно и толкова голямо.

След като "минах" през гардероба и вече съм мафиот! Следващите думи бяха: "отивай на терен" и аз слушам и изпълнявам (усмихва се). Там беше целият екип, както и актьорите Васил Бинев и Емил Марков. Бяха в дъното на коридора и чакаха мен, за да започнем. Поздравихме се, разменихме няколко думи и си казах "леле и те са хора". Бяха много дружелюбни и усмихнати.

Сексимвол от "Откраднат живот" шашна с неудобни истини СНИМКИ

Попитах първият асистент какво точно трябва да правя, а той ми каза: "Шефът ти е важна мутра, охраняваш го, оглеждаш се, гледаш лошо, ходиш след него и най-важното - НЕ гледаш в камерата!" И така започна всичко, моето ново начинание!

В този сезон, най-често имах сцени с Васко, Емо, Ирина Митева и Наум Шопов, станахме си приятелчета, а дори сме едно малко семейство на терен! По време на снимки се засичах и с останалите актьори, които винаги са били дружелюбни, усмихнати и отворени за разговор с мен. Много приятно е чувството да си един от тях. Този сезон започнах с доста по-силна роля, улегнал и по-смел актьор – вече един от тях.

Оперираха по спешност Евгени Будинов

- И допада ли ти образа на гард на мафиот, в който влизаш?

- Няма да лъжа, че в началото си мислех, че не ми отива, защото не приличам на типична мутра, а по-скоро на човек, когото охраняват (смее се). Впоследствие обаче, се научих да влизам в този образ и ми допадна много. Започнах да се харесвам в тази роля, дори исках да има повече екшън сцени, но това все пак е медицински сериал и няма как.

След като се появих за първи път на екран, емоцията беше огромна. Семейството ми се гордее с мен, а приятелите и колегите от университета ме поздравиха силно за успеха. Цялата тази емоция и еуфория, ми даде още повече увереност!

- Лесно ли се играе с Васил Бинев, който пресъздава брилянтно Иво Фотев?
- Васил Бинев е прекрасен човек и невероятен актьор! Обичам го! Толкова е приятно и лесно да се работи с него. Досега участията ми с други актьори са били за малко и кратко, докато участието ми с Васко е едно от най-големите и силни до момента. На терен той е като мой баща. От него научих много за професията актьор. За него може много да се говори, но аз бих го определил с една дума - ВЕЛИК!

- Имаш удивителна прилика с турската звезда Каванч Татлату. Сигурно често го чуваш?
- (смее се) Да, може да имаме нещо сходно, защото го чувам често, но истината е, че първияг човек, който ми го каза, беше моята майка. Първоначално си мислех, че е просто, защото е голяма фенка на турските сериали , а и защото го харесва като актьор, или просто, защото и двамата сме руси със сини очи, но после започнаха и други членове от семейство да забелязват прилики, което ме изненада. Оттам и приятелите... дори и непознати хора! Това е комплимент за мен със сигурност и не крия, че ми е приятно да го чувам.
А пък и най-новото е да ме оприличават и на Чарли Хънам (смее се).

Актриса от "Откраднат живот" се сблъска с най-големия си ужас СНИМКА

- В какви проекти участваш извън "Откраднат живот"?
- Извън "Откраднат живот" участвам в чуждестранни продукции, филми и реклами. Предполагам, че е заради външния ми вид, защото със сигурност не съм типичния българин. Съвсем наскоро участвах и в две български реклами с главна роля, съвсем скоро ги очакваме да се появят на екран. Моите мениджъри от кастинг агенция "Крю Кастинг", се грижат за моята реализация в областта на киното и рекламата. Изключително много съм благодарен на моята приятелка Антония, че ме подтикна да се занимавам с това. И ме запозна със Силвия Васева, а хора като нея рядко се срещат./show.blitz.bg

Коментирай

Tedi

Tedi 08.10.2020 17:32

нищо общо с турския секс символ и като излъчване, като поведение и като визия. Мнооого е далеч от него, абсурдно и смехотворно твърдение.

Да бе

Да бе 10.10.2020 8:23

Какво общо с Къванч, по нищо не си приличат. Да ме извинява, но прилича на селски тарикат в ролята. Не го заблуждавайте че има общо с Къванч, и като вид и като актьор. Трябва да бъде себе си

Да бе

Да бе 10.10.2020 8:23

Какво общо с Къванч, по нищо не си приличат. Да ме извинява, но прилича на селски тарикат в ролята. Не го заблуждавайте че има общо с Къванч, и като вид и като актьор. Трябва да бъде себе си

Ами,

Ами, 10.10.2020 16:23

Най-тъпото нещо е да те оприличават на някой друг и ти да се гордееш с това.Няма нищо по-хубаво от индивидуалността,да бъдеш себе си.Иначе ставаш менте на някого както е при кифлите.