Дара за "Капките": Понякога самата аз се плаша от собственото си преобразяване

Дара за "Капките": Понякога самата аз се плаша от собственото си преобразяване

Тийнсензацията Дара е един от участниците в новия сезон на "Като две капки вода" И не случайно е сочена за победител, тъй като всяка нейно представяне предизвиква огромно възхищение сред жури и зрители. Вече два пъти печели печели седмичната класация, а високият зрителски вот доказва, че е любимка на всички. Наш репоретр се свърза с Дара, за да разбере повече неща от задкулисието на любимото шоу на цяла България. 

 

- Дара, лесно ли се нави да участваш в "Като две капки вода"? Следеше ли предишните сезони и имаш ли си фаворит?

- Да, от доста време следя „Като две капки вода“ и винаги ми е било много забавно да гледам как участниците влизат в кожата на съвсем различни артисти. Беше ми интересно и как се пее с маска, оказа се, че не е чак толкова трудно и се свиква с всяко следващо предаване. Освен това целият екип ни помага, уникални професионалисти са. Гримьорите, фризьорите и стилистите буквално правят магии и понякога самата аз се плаша от собственото си преобразяване.

 Дара като Zivert

- Кой е любимият ти образ досега? А най-трудният?

- Със сигурност Таркан ми е фаворит (смее се). Мисля, че той най-много успя да ме зареди, заради цялата веселба, която се случи на сцената с танцьорите. Турският език ми беше труден, но се справих много по-бързо, отколкото със Зиверт, например, където трябваше да уча руски. При нея имаше два еднакви куплета, но с различно начало и това ме объркваше. В първия образ на Били Айлиш сложното беше, че трябваше да пея шепнейки.

- Има ли артист, който за нищо на света не искаш да ти се падне от "бутона на късмета"?

- Няма такъв. Гледам с любопитство на всеки образ. Опитвам се да си “дръпна“ по нещо, което да ми върши работа и в бъдеще, да ме обогати като артист, да ме принуди да придобия ново умение, нов рефлекс. Мъжките образи със сигурност са много по-голямо предизвикателство, но повярвайте ми, полагам много усилия да избягам от себе си. (смее се)

- Кой от останалите участници ти харесва как се справя? Успя ли да сприятелиш с някого?

- Много приятно съм изненадана от Фики, справя се страхотно по време на всички концерти и много се забавляваме зад сцената. От няколко седмици се виждам и общувам само с участниците в предаването, станахме си много близки, уж се състезаваме, а сме сплотени като екип. Всеки участва с удоволствие и упорито се труди.

 Дара като Таркан 

- В социалните мрежи пишат, че са изненадани от изпълнението ти на песента на Таркан. Питат се дали няма да минеш в отбора на попфолка, тъй като ти се получавало добре?

- Не. Чувствам се много добре в жанра, в който се развивам.

- Журито оценява ли те заслужено, според теб? Кой е най-компетентен от тях?

- Не съм в това шоу, за да оценявам журито, а за да се забавлявам и скачайки от образ в образ, да науча още за себе си като артист. През последните седмици особено интензивно мисля и за хората пред телевизионните екрани, за това колко е важно точно сега да създаваме радост за тях. Иначе всички в журито са страхотни!

- Говориш ли си със Саня Армутлиева за участието ти в шоуто и тя какво мнение изказва?

- Саня постоянно ми дава ценни съвети, подкрепя ме и се гордее с мен. След всяко предаване си говорим.

- В какви отношения сте с Папи Ханс? Да не би да сте се събрали?

- В чудесни приятелски отношения сме, както се видя и в последното му видео към песента „Стой си вкъщи“. Чуваме се често, споделяме си и се подкрепяме взаимно. За времето, в което бяхме заедно успяхме да изградим едно истинско приятелство, което трае и до днес.

- Защо пазиш в тайна личния си живот, след като е доказано, че това помага на кариерата?

- Не мисля, че някога съм криела какво се случва в личния ми живот. Винаги съм била откровена и нямам проблем с това.

- Какво да очакваме от теб?

- Не съм спирала да работя върху предстоящите ми проекти, а сега, когато трябва да си стоим вкъщи, имам още повече време да творя и да ви изненадам с нещо ново съвсем скоро./show.blitz.bg  

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

Коментирай

гатанка

гатанка 09.04.2020 0:44

За какво се сеща един мъж, като и види разчекнатата уста.

Чворестия Джо

Чворестия Джо 09.04.2020 8:46

Искам да и го пъхна

Методи

Методи 09.04.2020 9:20

Много е лигава! Държи се като надрусана! А стилът и е - никакъв...

...

... 09.04.2020 11:57

Нейната "музика" си е чалга, нямало да "пее"...