Боби Star Reporters: Хейтът е много популярен в социалните мрежи! ВИДЕО

Боби Star Reporters: Хейтът е много популярен в социалните мрежи! ВИДЕО

Преди броени дни репортерът и тв водещ Боби Star Reporters изненада феновете си с песен. Вместо усмивки и позитивна реакция обаче, парчето му получи неочакван хейт, въпреки че той няма претенции да е певец.

Наскоро и приятелката му - красивата Християна Лоизу извади ново парче, в което е повече от провокативна и изненадваща, защото показва напълно противоположен образ. Вижте какво сподели в откровен разговор с нас Боби за хейта в мрежата и амбициите си.

 

- Боби, голяма изненада ли бяха тези първоначални негативни реакции, да не кажа откровен хейт, към песента?

- И да, и не. Изненада ме, защото не очаквах да предизвика подобен хейт в хората - и не защото това е наша национална черта да не приемаме, когато някой направи нещо извън своята сфера на развитие. Ние сме млади хора и сега ни е времето да опитваме да правим нови неща, за да разберем къде ни е силата. Няма нищо лошо в това да опитваш и да имаш реална преценка какво се случва. И това са моите опити да проверя дали тази сфера е за мен. И ако установя, че не е за мен, това не значи, че ще се откажа.

Да не забравяме, че и големи имена като това на актьора Луи дьо Фюнес са започнали да се развиват след 40-тата си годишнина. Най-важното е, че аз певец няма да ставам, не с това ще се изхранвам, няма да си търся участия, нито да се конкурирам с когото и да е. Аз правя видеопродукции, водещ и репортер съм, така че тази песен е част от моите опити да правя нещо различно от това, с което се занимавам.

- Просто обичаш да импровизираш, без да се ангажираш с определени очаквания... Ако се абстрахираме от хейта, какво послание искаше да стигне до хората с тази песен?

- Точно така, да. Ако не опиташ, няма как да знаеш. А относно посланието на песента - то е за една страст, която много малко хора имат. Страстта между мъж и жена. Това, че двамата копнеят един за друг, най-вече сексуално, което е нормално за млади хора, но в един момент, поради една или друга причина, жената изчезва. Тогава мъжът остава сам и осъзнава, че освен тази страст, вече има и любов, защото страстта може да доведе до любов, но може да има любов, но да няма страст.

- Музата в твоя живот е Християна Лоизу, нали?

- Да, разбира се. Определено е тя, но и не само тя. Защото това, което се опитвам да подам като послание, по-скоро са мои наблюдения за връзките между хората. Имам много примери около себе си и за двете - и за страст, която се превръща в любов, но и за любов, при която липсва страст, и в един момент тя се превръща в навик. Не мога да подкрепя това да си с някого, само защото го обичаш, защото всъщност страстта е движещия фактор. Иначе стигаш до навика и нищо повече.

- Споменавайки за Християна, наскоро се появи и нейното ново парче, в което тя е, меко казано, много изненадваща и различна... Това риск ли е според теб предвид досегашната асоциация, която имат хората за нея и въпреки образа на Хищницата, с която тя направи фурор в “Маскираният певец”?

- Да, различна е и това беше изцяло нейно желание и избор. Аз написах текста според това желание. Не мога да кажа, че е риск, но е опит да покаже и друга своя страна. Истината е, че докато тя беше Хищницата и имаше маска на главата, беше супер, беше ок, а в момента, в който показа лицето си, изведнъж се определи като не ок?! Това са едни двойни стандарти, срещу които трябва да се борим. Знаеш ли, много е трудно да излезеш с лицето си и да заявиш нещо. Наясно си, че винаги ще има недоволни, а повечето от тях са хора, които през повечето време носят маски на лицата си. В социалните мрежи хейта е много популярен, а в същото време на улицата всички, като те видят, те поздравяват.

- Как си обясняваш тези двойни стандарти и факта, че се носят повече маски и по-малко лица?

- Народопсихология, така си го обяснявам. Не съм човекът, който би го обяснил съвсем точно, но виж, моят приятел Иво Сиромахов много добре го прави. Има много примери за тази народопсихология. У нас повече се радват не, когато отпред опашката намалява, а когато отзад се увеличава. Не е важно аз да съм добре, а дали другият е по-зле от мен. Това са фрази, които има защо да бъдат казани.

Всъщност хейта не е причина нито за мен, нито за Християна да се откажем от каквото и да е. Ние сме артисти все пак. Но има хора с по-лабилна психика, които правят нещо, залагат си името, работят много и накрая, когато са готови, някакъв такъв подхвърлен и анонимен коментар би могъл и да ги срине. Има такива хора. И едни такива негативни коментари е възможно да ги откаже и от една страхотна кариера. Затова не бива да подминаваме нещо подобно с лека ръка.

Аз не мога да си представя, че успешни хора биха седнали и биха написали негативен коментар. Представи си Илон Мъск или Кристиано Роналдо да се прибере вечерта след тежък ден, да седне в социалните мрежи и да пише негативни коментари?! То за Лили Иванова, която е икона, има негативни коментари, какво остава за нас./show.blitz.bg

Интервю Анелия ПОПОВА

Коментирай