Антонио призна: Не съм гадже с Гери-Никол! ВИДЕО

Антонио призна: Не съм гадже с Гери-Никол! ВИДЕО

Антонио е артистичният псевдоним на най-новото попълнение в каталога на музикална компания “Пайнер”. От седмица насам из медиите се тръби, че той е новото гадже на Гери-Никол. Появиха се дори техни скандални сторита в Инстаграм, като че ли за потвърждение на тези слухове. 

Роден е на 20 август в София и завършва образованието си в Спортно училище с профил „Бокс“. Започва боксова кариера. Антонио е бронзов медалист през 2017 г. за “Купата на България” и през следващите години получава редица награди в сферата на бокса.

Травма прекратява професионалния му път в спорта и младият изпълнител се насочва към друга своя страст - музиката. Израснал в семейство с музикални традиции, Антонио от малък се ориентира към ударните инструменти. Наред с това прави и опити като певец, а от края на 2020 година вече е част от звездния отбор на “Пайнер” и телевизия “Планета”.

- Директно те питам въпроса, който вълнува всички - гаджета ли сте с Гери-Никол? От къде се познавате и защо плъзнаха такива слухове?

- Не сме гаджета с Гери-Никол, а просто колеги. Харесвам много нейните песни и имахме възможността да се запознаем на промоцията на албума на нашата колежка Теди Александрова. Качихме няколко сторита от вечерта, на които танцуваме заедно и на следващия ден разбрах от медиите, че съм гадже с Гери. (смее се) 

 

- А имаш ли си гадже в момента? Имал ли си вземане-даване с популярно момиче досега?

- Нямам гадже, за радост на фенките! Относно въпроса дали съм бил с популярно момиче... Не. (смее се) 

- Не си много убедителен. Скромно го раздваш... 

- Аз съм скромно момче с голямо сърце.

- По какви момичета си падаш? 

- При всички положения по естествени. Виждате, че в първия ми видеоклип към песента "Идвам да те взема" съм снимал такова естествено момиче. При втория - "Стая за игра", самата концепция е по-различна и затова съм се спрял на силиконови момичета. Но мен няма как да ме впечатлят с цици или някакви пластични интервенции. 

- Завършил си спортно училище и имаш големи успехи в сферата на бокса. Как така от ринга стигаш до "Пайнер"? 

- Музиката е в мен от малък. Малко хора знаят, но моята сила са барабаните. Дебютната ми песен "Идвам да те взема" си я направих за собствен кеф да си я слушам в колата. Тя пък се получи много сполучлива и реших да не я пазя само за себе си, а да стигне и до ефира. От реакцията на хората виждам, че съм постъпил добре. Прие се повече от добре! 

Наистина бях успешен спортист, имам много медали и награди. Печелил съм бронзова награда през 2017 г. за “Купата на България”. Поради травма на окото се наложи да приключа с боксовата си кариера. Не съм играл само с деца, исках по-големи спаринг партньори и в следствие на много удари получих тази травма на окото. При напрежение окото се смалява. 

- Хубаво е да знаят враговете ти, че не е желателно да те ядосват и по никакъв повод да не ти се мяркат пред очите, защото с едно кроше можеш да ги повалиш...

- Мога да ги поваля и не само с кроше, но не това е целта. Спортът ме е научил на дисциплина и уважение към хората, никога няма да посегна на човек, който нищо не ми е направил. Имам само един уличен бой преди три години, когато ме нападнаха група чужденци без причина. Аз излизах от едно нощно заведение в София, бях се запътил към колата си и директно върху мен се нахвърлиха четирима непознати, доста грамадни. Повалиха ме! На главата имам 22 шева, на окото - 7, а на врата - 4. Нападателите не бяха от България, в момента не мога да се сетя от коя държава бяха. От нашата страна заявиха, че няма как да бъдат наказани, защото са чужденци. Те си бяха тръгнали! Ако се беше случило в тяхната страна, със сигурност виновниците щяха да са в затвора. 

- Кажи сега за новата ти песен "Стая за игра". Много смело решение..

- В този жанр, както и в бокса, трябва да скачаш смело напред. Но не с главата напред, защото могат да те накаутират. (Смее се) Трябва да скачаш смело, защото показвам нов стил. Ще се докажа в бъдеще! 

- Падаш ли си по нестандартните секс игри, каквито показваш във видеото? 

- За да ги снимам във видеото, значи си падам! Признавам си го! (Смее се)/show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ