Зима ли? Преслава откри сезона с тази секси СНИМКА 18+

Зима ли? Преслава откри сезона с тази секси СНИМКА 18+

Температурните промени у нас ни най-малко не стряскат поп фолк дивата Преслава, просто защото тя бързо си стегна куфарите и отпраши на топло и достатъчно екзотично местенце, където да събира естествен витамин Д.

Изпълнителката пусна ултра секси снимка в профила си в социалните мрежи, която нагорещи последователите й. На кадъра Преслава е с електриковозелен цял бански, който обаче достатъчно добре подчертава прелестите й.

Преслава отвърна ударно на мощния хейт заради скъсаната обувка СНИМКА

По всичко изглежда, че звездата на "Пайнер" няма никакво намерение да се връща скоро към родината си, въпреки че това ще се случи, така или иначе, заради ангажиментите й.

За своя релакс Преслава е избрала екзотиката и лукса на Дубай, където между другото в момента е и колегата й Фики Стораро с жена си. И кой знае още колко родни звезди. Дали двамата са се засекли някъде обаче, засега остава загадка, но пък като гледаме кадрите, си прекарват повече от приятно.

Преслава показа ужасяваща мизерия по време на полет СНИМКА

Няма и спомен от неприятните емоции, които изживя наскоро покрай историята със скъсаната обувка, която бе показала по време на полет. За лош късмет споделеното тогава в мрежата й донесе куп критика.

Нещо повече - Преслава дори се пусна в още по-любопитен вид, от който не показва нито ъгълче от прелестите си, но за сметка на това е повече от въздействаща./show.blitz.bg