Засипаха Нелина с подаръци за РД СНИМКИ

Засипаха Нелина с подаръци за РД СНИМКИ

Домът на Нелина се препълни от цветя и подаръци по случай рождения й ден, видя наш репортер. Гласовитата певица празнува рожден ден на 10 март и през целия ден не спря да получава приятни изненади от нейни приятели и почитатели. 

Обожател на певицата с висок пост я затрупа с цял багажник с подаръци, сред които изискани питиета, цветя и плюшен мечок. 

Изпълнителката на "Босилка" често пълни багажника на колата си с подаръци от верни фенове при своите изяви. Те често й правели изненади с армагани от личните си стопанства и изби. 

"Щастлива съм да радвам хората с песните си, а неподправената им любов към мен ми носи върховно удоволствие. Благодаря ви, мили хора", споделя тя. 

Певицата имала огромното желание да посрещне празника си на някое екзотично емстенце, както прави през последните няколко години. "Поради разбираеми причини отложих вече традиционното ми екзотично пътешествие за рождения ми ден, както и подобаващо тържество", допълни тя. 

Нелина сподели снимки на част от подаръците, както и фотос с порасналия си син Крис, който й е одрал кожата. Той е почти 17-годишен и е голямата гордост на изпълнителката./show.blitz.bg

 

Коментирай