Заразената с К-19 Ивана с извънредни новини за състоянието си, все още няма да....

Заразената с К-19 Ивана с извънредни новини за състоянието си, все още няма да....

Преди десетина дни певицата на народа Ивана помрачи настроението на своите фенове с новината, че отново е болна от ковид и отменя всичките си участия. Тя е доста стриктна по отношение на вируса, тъй като по време на пандемията загуби баща си след тежко боледуване от ковид.

Карантината на певицата вече изтече, но тя все още няма да се връща на музикалната сцена. Нейният лекуващ лекар не й дава все още да пее по кръчмите и тя все кардинално решение. 

Изпълнителката на "Нещо нетипично" успокои почитателите си, че вече се чувства по-добре, след като изкара за втори път тежък ковид. Но лекуващият й лекар я посъветвал да се пази още малко, затова Ивана отменя още едно поето участие в София. 

 

"Чувствам се сравнително добре, но след като знам, че ковид е заразен, моралът не ми позволява да съм в публичното пространство. Не всичко е пари, приятели" заяви Ивана в началото, когато се тествала и разбрала неприятната новина. 

Тя отмени няколко поети участия и загуби не малка сума от уговорените хонорари, но пък спечели симпатиите на хората, че мисли трезво и е решила да предпази други хора от коварната болест. "Много нейни колеги пеят болни и разнасят заразата, защото са им важни парите и гледат да не изпуснат нито лев. Възмутително е. Малко са певиците, които се карантинираха, Ивана е една от тях и заслужава поклон", пишат в мрежата. 

"Бъдете здрави! Всичко друго ще наваксаме", категорична е Ивана и се радва, че голяма част от пропадналите ангажименти са изместени и все пак ще се осъществят през следващия месец./show.blitz.bg

Коментирай

анонимен

анонимен 16.10.2022 22:12

Ивана е пример за възпитание и отговорно поведение.

No fan

No fan 16.10.2022 22:21

Чалгарка и морал..??? Що не се гръмне тая кривогледа парцалана

Нико

Нико 17.10.2022 14:26

Циганска драма

ТУШ

ТУШ 17.10.2022 17:29

Цялата нация си отдъхна ....Да се обяви за национален празник деня на излекуването на Ивана от ковид

Дебил

Дебил 18.10.2022 1:13

Тъпа, дет се прави на умна патка