Заради килограмите: Бъркат Деси Слава с Наталия Симеонова СНИМКА

Заради килограмите: Бъркат Деси Слава с Наталия Симеонова СНИМКА

Фолкпевицата Деси Слава съвсем загуби своя сексапил, след като роди втория си син от значително по-младия спортист Благой Найденов. Блондинката така и не успя да върне предишните си килограми, а налегналата я депресия я тласкаше да посяга все по-често към сладките изкушения. 

Покрай бременността и страстта да си похапва вредни храни, Деси качи доста килограми. Тя е много ниска и закръгленото й телосложение още повече изпъква и прави впечатление. Напоследък толкова много е наляла и съвсем се е обезобразила, че по улиците я бъркат с Наталия Симеонова, която помним като водеща на култовото предаване "Море от любов". 

Шок! Свалиха Деси Слава от самолета, а причината е ужасяваща!

В интернет също се завъртя снимка на Деси с колегата й Тони Стораро, която не е минала през фотошоп и показва Деси в истинската й светлина. за разлика от колежката си Андреа, Деси не крие проблемите с килограмите, но вече е запретнала ръкави да се справи с този проблем. Друг е въпросът, че вече е над 40 години и отслабването става доста по-бавно. 

Наскоро Деси призна, че е била изпаднала в жестока депресия след раждането на втория си син. Вече е излязла от тази дупка и е започнала да се грижи за себе си. Успяла е да смъкне няколко килограма, но има още да се труди, докато извае адекватна за сцената фигура,/show.blitz.bg

 

Коментирай

Misho asenov

Misho asenov 10.03.2020 9:41

I taka si e mnogo krasiva

eva

eva 11.03.2020 1:23

I taka si e sladka i mnogo mila