logo

Вижте коя скандална дама подписа с "Пайнер" и призна, че.... СНИМКИ

Вижте коя скандална дама подписа с "Пайнер" и призна, че.... СНИМКИ

Добре познато име в шоубизнеса напира да става фолк певица и то в най-голямата музикална компания. Тя и "Пайнер" са си стиснали ръцете и съвсем скоро се очаква да представят първия си проект заедно.

Името й е замесено в много скандали, особено след като стана майка преди няколко месеца, а после се раздели с бащата на детето си. Девойката е добре позната не само в България, но и в чужбина.

И това не е случайно, защото точно тя е обявена за “Най-красивата тийнейджърка на света”, свидетелство са множеството награди и призове, които е получила в рамките само на няколко години – Teen Miss International 2017 – Тhailand, Teen Miss Europe 2016 – South Africa, Little Miss Galaxy 2015, Teen Miss Bulgaria 2015, Teen Miss Nations 2015 – Brazil, Little Miss World 2015 – Turkey. Кариерата й на певица също предизвика интерес, но най-интригуващото тепърва предстои.

От няколко дни Биляниш е част от звездния тим на музикална компания “Пайнер” и много скоро ще зарадва меломаните с нова песен и нов видеокип, съобщават от музикалната компания.

“Макар и още тийнейджърка, Биляниш е момиче със завършен характер и стил на изразяване, която не се срамува от това, че взима всичко насериозно и че това може да създава погрешни представи у хората. Впечатли ме стилното й облекло, перфектната й коса и грим, и най-вече усещането за будно и хиперактивно момиче, излъчващо позитивна енергия. “Това ли е надутата и самонадеяна Биляниш, която съм гледал в някои предавания и в Instaqueen? Няма нищо общо“, си казах, докато я гледах и слушах как разговаря с някакъв невръстен тийнейджър. В общуването си с хлапето беше изоставила позата, в която всички са свикнали да я възприемат и която тя явно се чувства длъжна да заема. Извън ролята на успешна, богата, харесвана и мразена 20-годишна красавица, Биляна се оказа симпатична, изненадващо добронамерена и с чувство за самоирония и самокритика. Разбира се, такава трудно ще я видите на екрана на телевизора или смартфона си",  категоричен е Георги Тошев.

Последната публична изява на Биляниш бе на конкурса “Мис България 2020”, където бе част от журито и изпя няколко песни, за да вдигне настроението на гостите. Самата тя е на сцената от 2012 г., когато за първи път участва в музикално предаване за деца и стига до полуфиналите.

“Тогава за първи път се сблъсках с известността. Имаше обиди на улицата и провокации. Бях малка и приемах всичко много лично, затова изчезнах за няколко години от социалните мрежи. – споделя в интервю Биляниш. – Боря се откакто се помня да бъда на сцената и да бъда от другата страна на публиката. Не измервам успеха в гледания (на видеоклиповете), а ги намирам по-скоро като доказателство, че трудът ми все пак достига до по-голяма аудитория. Не мога да давам прогноза, но винаги се старая да правя неща, достойни за сцената и за широка публика” – разказва тя./show.blitz.bg

Коментирай

кореи

кореи 19.12.2020 10:03

поредното курве, лапай мила, че след някоя и друга година ще тряа си намериш някой чичко да му лапаш за да оцеляваш