logo

Вижте Емилия такава, каквато никога не сте я виждали ВИДЕО

Вижте Емилия такава, каквато никога не сте я виждали ВИДЕО

Фолкпевицата Емилия реши да захвърли женската суета и да се покаже пред своите почитатели в естествения си вид. Чалга дивата се щракна без никакъв грим по лицето си, но реши да сложи качулка и все пак да прикрие липсата на прическа. 

Изпълнителката на хита "Акула" получи множество положителни коментари за външния си вид и най-вече за смелостта да се покаже естествена, без макиаж. "Няма особена разлика. Без грим изглеждаш чаровно, а като те намацат - ставаш неестествена", пише нейна почитателка. 

Голямо вълнение за Емилия, сподели много радостна новина СНИМКА

Тези дни блондинката сподели и интересен мини филм, който засне от срещата със своите съученици, която се състоя преди месец. Всички те се завърнаха в любимото Широка лъка, където са прекарали незабравимо по време на обучението си в Националното училище за фолклорни изкуства "Широка лъка". А Емилия доказа, че известността не я променила към старите й приятели. 

В мини филма Емилия споделя спомените си от ученическите години, среща се със своите съученици и разказват интересни случки. По-късно се местят в механата, където се забавляват типично по музикантски. Всеки хваща микрофона и започва едно надпяване и надсвирване до късните часове на нощта./show.blitz.bg

 

Коментирай

Мераклия

Мераклия 22.10.2020 20:37

Ох котенце.

Кокп

Кокп 24.10.2020 15:50

Прилича на Сузанита.....