Ужас! Това Ивана ли е?! Певицата не прилича на себе си, ето как оправда нелепия си външен вид  ВИДЕО

Ужас! Това Ивана ли е?! Певицата не прилича на себе си, ето как оправда нелепия си външен вид ВИДЕО

Мегазвездата Ивана потресе феновете си с начина, по който изглежда. По всичко личи, че певицата не може да преживее леко остаряването и се е подложила на разкрасителни процедури, които са превърнали лицето й в чуждо и трудно бихме я разпознали, ако не говори или не пише името й. Или пък ползва различни ефекти на телефона си, с които се е обезобразила по такъв начин?! 

Изпълнителката на "Нещо нетипично" е изпънала бръчките на лицето си и видимо е с нови бели фасети, които напомнят ченето на Благой Георгиев. Това гласят коментарите, след като Ивана качи свое любителско видео в страницата си във фейсбук.

Променената Ивана виждаме на любителско видео, което засне в последните часове на 2022г, в което подкани феновете си да празнуват с нея в известен ресторант в Пловдив. Но визията е тази, която изненада всички и заваляха хиляди негативни коментари. 

 

Негативните коментари стигнаха до певицата, която реши да обясни на какво се дължи тази промяна и да се опоита да замаже положението. 

"Много съжалявам, че съм ви разочаровала толкова много с визията си.  Просто експериментирахме с един нов филтър, който така ми избели зъбите и затъмни лицето ми , че повярвайте, аз като се видях, също не се харесах особено, но рекламата за НГ трябваше да се пусне.

И все пак, ако толкова ви е любопитно как точно изглеждам, най-добре гледайте видеата, които качваме от различни събития.  Там няма филтри и Фотошоп, там е истинското! Може и гримът ми да е разцапан, може и косата ми да не е перфектна, защото когато пея на живо и се раздавам от душата си, въобще не ме интересува как изглеждам. Искам да ви е хубаво! Искам да ви забавлявам, искам да ви развълнувам и разбира се, да доставя удоволствие на себе си единствено и само с музиката си!  Желая на всички здрава и успешна 2023г ", написа Ивана, оправдавайки се за нелепия си външен вид./show.blitz.bg

 

Коментирай

20 цигари с филтър

20 цигари с филтър 17.01.2023 14:26

А филтър за Стояна, дето свири на мандолината на Ивана с нежни пръсти?

вьь

вьь 17.01.2023 14:28

Има ли филтър "Бой между африканци в тъмна нощ".

Питю Мищова

Питю Мищова 17.01.2023 16:39

Фасадата - нова, канализацията - старата.

дядо шарко

дядо шарко 17.01.2023 16:44

много си убава ше ми лапаш шишарките

Фрезно

Фрезно 18.01.2023 8:55

Що се пъне като знае колко 20 годишни има, които се раздават като за световно.

ЗОРИ бастуна

ЗОРИ бастуна 19.01.2023 0:16

Ще те изчегарм някоя вечер