Ужас! Азис скача на бой на сервитьор, бил го ограбил със 100 долара

Ужас! Азис скача на бой на сервитьор, бил го ограбил със 100 долара

Краля на фолка Азис се оказа доста меркантилен и готов да убие и човек за 100 долара. Точно за такъв случай разказа той от участие в Турция, където е бил с колежките си Галена и Малина. 

Един от сервитьорите се е опитал да открадне 100 долара от бакшишите на звездите, но получил грандиозен скандал и дори заплаха от Азис, че ще го пребие. 

"Преди много години, съвсем в началото на моята кариера, съм на участие с Галена и Малина в Турция. Пяхме в луксозен хотел, имаше толкова много хора, че нямаше къде да стъпиш. Сцената беше ниска, нямаше висока точка и сложиха една маса. Качих се на тази маса, за да я използвам като сцена. След мен и момичетата я използваха за същото.

Идва ред на Галена, тя е още дете, едва на 17 години, мъжете пощуряват, започват да викат и да крещят и масата я държим няколко души, защото се клати. Започват да хвърлят пари, ама толкова много пари, че няма къде да ги сложиш", хвали се Азис в "Шоуто на Николаос Цитиридис. 

Но един от сервитьорите грабва 100 долара и си ги слага в джоба. Но зоркото око на изпълнителя на "Хабиби" веднага го съзрял и го догонил, за да си иска парите. Дори вдигнал микрофона във въздуха и замахнал да го удари. Бил е готов на бой за 100 долара, при положение, че в пазвата и гащите си е бил набутал толкова много банкноти, че едва ли тези пари са се отразили по някакъв начин на бюджета им./show.blitz.bg

Коментирай

Хасан

Хасан 13.11.2023 0:06

Цинганска му работа

румборак

румборак 14.11.2023 11:55

Тия долари са напечатани с машините за гласуване.