Цветелина напомни за себе си с изненадващо признание за COVID-19!

Цветелина напомни за себе си с изненадващо признание за COVID-19!

Поп фолк певицата Цветелина напомни за себе си след дълго отсъствие от публичното пространство, но това, което призна, шашардиса верните й фенове, които не са спирали да следят любимката си, въпреки че тя вече отдавна не е от оборотните поп фолк диви.

В скорошно интервю в предаването на Ники Кънчев изпълнителката, която извън музиката се е посветила на поезията и то доста успешно засега, призна неподозирани моменти от личния си свят. 

Поп фолк дивата прочете и стихове от новите си поетични книги, за които казва, че са се родили в пакет, в период през два месеца. "Съдържа важна информация за новото време, за хората, които вярват, че светът на любовта, на радостта, на ценностите съществува във всяко време. Просто винаги можем да открием този свят на любовта", подчертава Цветелина.

А що се отнася до актуалните тези от обществения живот, изпълнителката прави следния коментар: "Винаги има път от тъмното към светлото".

"По време на коронавируса се чувствах като на една война по отношение на психичното състояние на хората. Бяха на ръба, много трудно преживяваха това, което се случва, това затваряне като в клетка. За възрастните хора беше изключително тежко да бъдат сочени…", обяснява още наблюденията си певицата.

На тези, които сега тръгват по пътя към голямата музикална сцена пък, Цветелина казва: "Любовта към музиката да е основното нещо, което да ги води, а не славата, защото славата е временна, тя е химера."/show.blitz.bg

Коментирай

Радо

Радо 24.05.2020 23:50

Чалгафолк певица слезе от голямата сцена, и се захвана с поезия, СМЯХ, гладна селска пръчка

Няма значение

Няма значение 25.05.2020 2:41

Абсолютна селска пръчка. Помня я от едно време сухата ... с тая селска физиономия :-))

Иван Иванов

Иван Иванов 25.05.2020 12:03

СЕСТРА МИ ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ. ЦВЕТИ БЛАГОДАРЕН СЪМ НА БОГ, ЧЕ ТЕ ИМАМ. БОЖИЯТА БЛАГОДАТ ДА БЪДЕ ВИНАГИ С ТЕБ

Ваня

Ваня 25.05.2020 14:12

Цвети ,прекрасна си !Браво!Талантлива и красива си