Този мъж ли смени Кубрат Пулев в леглото на Андреа?

Този мъж ли смени Кубрат Пулев в леглото на Андреа?

Андреа е на лятна почивка в Миконос, откъдето се пусна чисто гола и събра всички погледи с поредната си провокация, но още по-изненадваща е в чия компания се намира там. 

За първи път от много време насам тя показва снимка с мъж, а неговата самоличност предизвика бурен интерес, тъй като се оказа световна звезда и май той е сменил Кубрат Пулев в спалнята на чалга фурията. 

Почитателите й останаха истински заинтригувани от кадър, на който тя позира с популярния дизайнер на DSQUARED2. Каква е причината да е заедно с него, за момента певицата не издава. Но се появиха слухове, че може би се заражда нова светска двойка и тя най-накрая е прежалила Кубрат Пулев. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

 

Оказва се, че дори там Андреа бива разпозната от някои туристи. Самата тя сподели на стори, че харесва начина, по който я гледа компанията от съседната маса и шушукат по неин адрес.

Припомняме, че родната звезда е сред най-популярните български певици зад граница, а нейните международни колаборации с Costi, Shaggy, Otilia, Mario Winans, Bob Sinclair, Sergio, Sargis Avetisyan и други се въртят в редица чуждестранни медии.

На остров Миконос тя е със своя личен фотограф и приятел Tibor Golob, като съчетават полезното с приятното.

С включване в Instagram от Миконос Андреа заяви, че винаги съчетава почивката с работа и разкри още, че с Tibor Golob снимат фотосесия./show.blitz.bg