Тони Стораро втрещи феновете, вижте какво направи с Азис СНИМКА

Тони Стораро втрещи феновете, вижте какво направи с Азис СНИМКА

Отношенията между Тони Стораро и Азис в последните години хич не са добри, меко казано. Фолкзвездите водят вражда по неясни за широката общественост причини, но това, което наскоро направи Стораро, предизвика бързо вълна от реакции в мрежата.

Както е известно Азис не присъства дори и на сватбата на големия син на Тони Стораро - Фики, който също е част от чалга гилдията. И едва ли някой е очаквал да види точно Азис на плаката за юбилейния концерт на Стораро, на който той ще отпразнува пищно 25-тата годишнина, откакто е на сцената.

Тони Стораро скри шапката на всички с новата си лъскава придобивка ВИДЕО

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro)

Какво е породило изведнъж тази неочаквана промяна и затопляне на отношенията между двете поп фолк звезди, никой не знае. Снимката на Азис на плаката на Тони Стораро обаче, е очевиден факт.  

Тони Стораро направи емоционална изповед за семейството, заговори за наркотици и...

Събитието ще се проведе на 9 май в Арена София, а на сцената, освен Азис, ще пеят и Софи Маринова, Деси Слава, Галена, Алисия, Константин, Емилия, Фики и Емрах Стораро./show.blitz.bg

Коментирай

ПОРА

ПОРА 09.12.2023 11:26

СМРАЗЯВАЩО, НЕВИЖДАНО, НЕДОПУСТИМО И НАЙ-ВЕЧЕ МАНГАЛСКО ОТНОШЕНИЕ! КАК МОЖЕ ТЕЗИ "ЗВЕЗДИ" ДА ДОПУСНАТ ТОВА, КОЕТО ИЗОБЩО НЕ СЕ СЛУЧИЛО, А САМИТЕ ЦИГАНИ СА ПЛАТИЛИ, ЗА ДА СЕ ПИШЕ ЗА ТЯХ. АЗ СЪМ БЕЗКРАЙНО ВЪЗМУТЕН И ПОРАДИ ТОВА СЪ ИМ ЕБАЛ ПУТКАТА МАЙЧИНА, ЦИГАНСКА!

Върхът

Върхът 09.12.2023 12:25

Ами сигурно мангала Васко педераста е искал оня мангал да го наебе пък тоя му е отказал и вече голяма трагедия педерастка комедия циганска простотия.