Тони Стораро шокира с тези думи за синовете си, единият го приписа на комшията

Тони Стораро шокира с тези думи за синовете си, единият го приписа на комшията

Тони Стораро направи впечатляващ концерт в "Арена София" и изпя най-големите си хитове пред 15 000 души. Повлиян от емоцията, на сцената се изпусна и каза нещо взривяващо, което със сигурност ще внесе раздор между синовете му. 

Всички в залата видяха кой е любимецът в семейството, но още повече се шокираха от думите, които каза по адрес на малкия си наследник Емрах. 

Обичаният изпълнител представи Емрах на сцената с думите: "Пееш, танцуваш, обичаш хубавите жени... На кого ли си се метнал", а цялата зала избухна в смях. "Не си на мен, сигурно на комшията", довърши той. 

Тони Стораро със синовете си Фики и Емрах 

Запознати с живота на известната фамилия се забавляваха на смешката, тъй като е всеизвестен факт, че Стораро-старши е голям ценител на женската красота и в списъка му със завоевания присъстват не една или две красиви и известни жени.

Личеше си, че Тони има упреци към малкия си син и че любимец му е Фики. Неговото представяне на сцената беше един път. "Личи си, че Фики е най-обичаното дете в семейството. Но и с право - той е възпитан, успешен, докато другият е голямо леке", пишат в мрежата. "Дано не се избият двамата братя, след като си пролича кого обича повече Тони", съскаха на тръгване от концерта фенове на Човека глас./show.blitz.bg

Коментирай