Тони Стораро предлага секс на колежка

Тони Стораро предлага секс на колежка

Дава по 2 бона за участие в клип на хубави девойки

Тони Стораро е поредната популярна личност, която стана жертва на хакерска атака. Профилът му в Инстаграм беше разбит на 27 април. Докато певецът разбере за случилото се, само за няколко часа новият „администратор“ успял да изтрие голямо количество снимки.

Също така да спре да следва почти всички следвани хора. И не на последно място да смени информацията в Bio и имейла, на който от социалната мрежа изпращат съобщения за възможни нерегламентирани влизания.

След цяла седмица комуникация с представители на Инстаграм, Човекът Глас си възвърнa профила на 4 май. На 5 май обаче се разиграва същата неприятна ситуация. Този път Тони забелязва, че отново е блокиран и друг е в профила му, броени минути след като това се случва. Реагира мигновено и си връща профила.

От екипа на Инстаграм са локализирали хакера. Злосторникът е българин, живеещ във Франкфурт, Германия. Имат и IP адреса, от който е влизал, както и други подробности, като имейлите, които са създавани за целта на кражбата. На този етап гарантират, че са осигурили тройна защита на профила на Стораро. Предстои случаят да се предаде на ГДБОП, отдел Киберпрестъпления.

„Извинявам се на всички последователи, на които са писани лични съобщения от мое име. Разбрах, че са предложили на две момичета по 2000 лв. за участие в мой клип, както и са отправили неприлични сексуални предложения на моя колежка. Много приятели ми се обадиха да ме питат и защо съм спрял да ги следвам. Не съм бил аз. Мисля, че успях да възстановя всичко, с изключение на снимките, които са изтрити, но това не ме притеснява – аз съм активен в Инстаграм и качвам достатъчно. Не знам каква е причината за тази атака! Някой иска да се представя за мен или ми завидяха, че от социалната мрежа верифицираха профила ми със синьо тикче… Каквото и да е, се надявам компетентните органи да си свършат работата и виновникът да получи необходимото наказание“, коментира Стораро./show.blitz.bg

Коментирай

pari za vseki

pari za vseki 07.05.2019 23:54

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g