Тита  втрещи: Остана без талия след калпав фотошоп СНИМКА

Тита втрещи: Остана без талия след калпав фотошоп СНИМКА

Певицата Тита, която с последната си песен окончателно се присъедини към попфолк жанра, втрещи с нови обработени снимки, на които не прилича на себе си. 

Блондинката се увлече по обработката на снимките си до такава степен, че прави грешка след грешка, а почитателите й са изумени от гледката. На последния кадър в Инстаграм Тита се втали с помощта на фотошоп. Толкова се заигра с програмата, че направи талията си неестествено тънка. 

"Защо и ти започна с фотошопа? На втората снимка си прекалила зверски... Хубаво, секси, сочно момиче си... Стига с тези липсващи талии", гневят се нейни почитатели. 

Тита се преоткри в чалгата и си призна, че... СНИМКА

„Мислех това да бъде самостоятелен проект. Когато слушах парчето обаче, нещо ми липсваше. Знаех, че Джена може да пее абсолютно всичко и ще даде настроение на песента“, коментира Тита решението си да включи Джена в последната си песен. 

„С Тита се познаваме отдавна и затова не ни беше трудно да направим общ проект. Това беше интересно повече за феновете, защото пеем различни стилове. Приятелството ни помогна да се случат лесно нещата. Знаех какъв голям шум ще се вдигне“, заяви Джена./show.blitz.bg

Коментирай

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 27.05.2021 17:23

ТЯ И ГАЩИЧКИ НЯМА..

tereza1935.kiko@gmail.com

[email protected] 27.05.2021 20:18

Леле ,това чалга същество имало почитатели!!! Жалък народ......

Шибек

Шибек 27.05.2021 23:41

Незнам ама шъ я шибам у гъзо и останалите дупки където може